Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky ![]()
Máte některá prosím tento golfový kočár I coo pluto? Moc se mi líbí, ale nemám šanci ho nikde vidět naživo a vyzkoušet. Jaké s ním máte zkušenosti? Hlavně mě zajímá poloha v lehu. Vím, že tento kočárek nejde dát úplně do lehu(výrobci píšou 130 stupňů).Je to dostatečné? Mohla bych případně poprosit o fotku s dítětem v úplném lehu v tomto kočárku?
Předem děkuji za jakékoli informace popřípadě fotky ![]()
Máte zkušenost s I´Coo Pluto?
Přidejte zkušenost s I´Coo PlutoAhoj. V lehu je to dostačující. Malej se v pohodě vyspal. Spíš mi přijde krátká ta plocha, na který sedí. A zdá se mi, že z ní sjíždí- zvlášť teď v zimním oblečení. Fotku v leže asi nemám, kouknu
Kromě tý plochy na sezení docela jo - krásně se skládá, rozměry ok. Jen po delší cestě mě z těch rukojetí bolí ruce- ale to proto, že je to atypický tvar a já s ním jezdím výjmečně- řekla bych, že je to o zvyku ![]()
@Nainuva
A ta boudička se teda dá ještě víc sklopit? A funguje i jako sluneční clona?
V boudičce je zip, takže se dá prodloužit o nějaký kus. Sluníčku to trochu cloní, ale už si moc nepamatuju, jak moc ![]()
@Markéta80
Právě ten modrý co máš ty se mi moc líbí. A co ta sedací plocha? @Nainuva psala,že jí malý sjíždí. A nemáš náhodou fotku, kde tvůj syn leží v tomto kočárku? A váha odpovídá těm 8kg? Je dobře skladný v autě? Díky moc…
@Audea to bohužel nemam, ale spí se mu v něm asi dobře
, skladný do auta super, trošku sjížděl ale pak jsme dokoupila original podložku a super
. No ted bude už čekat na Valinku ale musim pak nechat udělat holčičí vložku. jen jediný co jsem nemusela mít je madlo, vůbec ho nepoužívam, bylo to zbytečné a navíc jak je madlo tak dítě jde špatně vyndavat
ale jinak jsme spokojená, hlavně je široký takže i v zimní bundě má dost místa ![]()
Ahojky, kolik má prosím Vás kočárek rozměr sedu na šířku? Většina golfek je dost úzkých..Díky ![]()
Tak jsem si kočárek zkoušela a je opravdu vhodnější pro vyšší postavy. Měřím 165.Musím, ale uznat, že je moc pěkný… ![]()