Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosím o radu vybiráme golfky ptala jsem se tady na bybypoint orion, ale nemají je na obchodě jen pokud uděláme závaznou objednávku
a tak bych se chtěla ještě zeptat jestli někdo nemáte Espiro vayo. Mají vysokou opěrku i vypadá docela pěkně, ale ještě jsme ho taky neviděli naživo. Prosím jaký je, moc děkuji.
Máte zkušenost s Espiro Vayo?
Přidejte zkušenost s Espiro VayoTak jsem si tady krásně pokecala sama sesebou
.
Pokud bude někdo chtít něco vědět a nebo foto tak jsem k dispozici
![]()
Simínko, nemám, mě od roka malá nechtela do kočáru a všude musela ťapat nebo byla nošená.. to jsem poradila, co?:D
@gsimča Simi, my golfky taky nemáme:) tak si je určitě objednej a budeš spokojená jako my:)) opravdu diskuze na urovni ![]()
@gsimča pěkné golfky, musela jsem si je najít, jakou máš barvu?
Já chtěla se spojenou rukojetí, kvůli ovládání jednou rukou, než jsme měli malého, tak jsem brala kolikrát s sebou psa, a to by mi chyběly ruce.tak máme cybex callisto
Modrou a máme od včerejška. Jeli jsme jednou a jízda byla super i jednou rukou a to má malý okolo 13kg.No uvidíme co bude dál ![]()
Aj ja rozmýšľam nad ním, páči sa mi. Nikde nepíšu či sú odpružené kolieska, nie je veľmi tvrdý? Je priestranný? Díky za odpoveď
@zuzu115 píše:
Aj ja rozmýšľam nad ním, páči sa mi. Nikde nepíšu či sú odpružené kolieska, nie je veľmi tvrdý? Je priestranný? Díky za odpoveď
Mám ho doma asi 14 dní. Prostorný je dost, máme velké dítě
.Kolečka jsou odpružené a řekla bych dost, manžel chválí. Skládání je taky super.
Jedinou chybu to mělo, ale tu jsem si opravila sama
.Opěrka byla zešikma, takže jsem popruh zkrátila o 1cm a je to OK. Barvu mám modrou a je moc šik. Jezdím někdy i s jednou rukou ![]()
@gsimča aj my po krvopotnom surfovani internetom nad nim uvazujeme, kedze ako jeden z mala ma 50cm opierku. nas maly je totiz vysoky a bezne golfky su nam uz teraz (v 11 mesiacoch) LTT
ja som mala este podmienku, aby bol max. 7,5kg - ale bohuzial…tento ma 9kg, ze? chcem sa spytat, ci zodvihnete kocik aj s babom, alebo je velmi tazky? lebo aspon po par schodikoch by som potrebovala kociar nosit…
@zumeli píše:
@gsimča aj my po krvopotnom surfovani internetom nad nim uvazujeme, kedze ako jeden z mala ma 50cm opierku. nas maly je totiz vysoky a bezne golfky su nam uz teraz (v 11 mesiacoch) LTTja som mala este podmienku, aby bol max. 7,5kg - ale bohuzial…tento ma 9kg, ze? chcem sa spytat, ci zodvihnete kocik aj s babom, alebo je velmi tazky? lebo aspon po par schodikoch by som potrebovala kociar nosit…
Opěrka je super, taky to byla moje priorita, protože Luky je velký. Ještě jsem neměla příležitost zvednout golfky i s malým. Jak někde pojedeme tak to vyzkouším a písnu.