Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Vayo?
Přidejte zkušenost s Espiro Vayo@gsimča Ty jsi nezmar
! Ostrava je docela daleko, jsem z Olomouce. Mají eshop? Chystáme se do Polska.
Jukni se na net kdo je prodává. Já tel. Poruba, Hrabůvka dva obchody a všude mi ho chtěli objednat.Na prodejně pry ho měli, ale né mojí barvu. V Polsku ho určo budou mít. Jukla by se se na net kam jedete a v těch místech hledat ![]()
No OL je zruky, ale klidně kdyby jste jeli do PL tak pojedete kolem mě tak by jste se mohli stavit. Záchytný bod Globus v Porubě ![]()
Ja som to riskla, objednala som ho cez net, lebo u nás ho tiež nemajú na predajniach. Vyspovedala som gsimču, verim že bude OK, potom dám vedieť
![]()
@zuzu115 píše:
Ja som to riskla, objednala som ho cez net, lebo u nás ho tiež nemajú na predajniach. Vyspovedala som gsimču, verim že bude OK, potom dám vedieť![]()
Príma, kdy má přijít? Abych věděla, kdy očekávat další info
. Jestli budeš spokojená, tak jdu taky do toho
.
Golfky když se skládají ![]()
Rozebrat se něco dá, ale vyprat asi ne.Jsou tam plasty a ty pevné cvoky.
Tak to nevadí, kdyžtak to oráchám přinejhorším v pračce. To složení vypadá super. Děkuju, jsi moc hodná
.
@zuzu115 píše:
V pondelok, už sa neviem dočkať
Jé, tak to já taky ne
. Ještě mě tak napadlo, jestli golfky složené stojí samy. Ale to jen tak jako třešnička na dortu, nic extra důležitýho.
@jajul No to taky nevím. Jedině, že by je dala na stojáka naopak a to kol. a rukojeti na zem
,ale to by se asi zničilo. Já mám ve zdi výklenek akorát na golfky ![]()
@gsimča Já mám ve vstupní chodbě zas velkou vestavěnou skříň ![]()
@jajul No my tam máme dva výklenky akorát pro dvířka a police na botník. Zatím tam nemáme nic, čekáme až půjdu do práce a budou penízky. ![]()