Espiro Vayo

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Vayo?

Přidejte zkušenost s Espiro Vayo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
24.5.13 16:17

Prosim muzete nekdo hodit i foto jak vypada s ditkem kdyz je nejvic v sede? Dekujuu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.5.13 17:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
24.5.13 18:21

Holky já jsem dneska kao a ještě mě čeká plný koš prádla :roll: Zítra tam prcka posadím i v leže, a ještě vyfotím vychytávku kterou jsem ještě neudělala. Holt nějak nemám čas, pořád něco dělám co je přednější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bodka5
24.5.13 21:35

@gsimča Díky vopred :-) a s tým časom to poznám, deň by mohol mať kľudne 48h. a neviem, či by stačilo :-)

• Citovat
  • Upravit
5606
25.5.13 12:00

Ahojky moc mi tam ležet nechtěl, dneska je na facku-zlobí jak černá ruka :cert: Konečně spí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
25.5.13 12:13

Aby bylo dítě úplně v sedu(pokud by to dítě vyžadovalo)tak stačí popruh odpárat o 2cm stáhnout, ale pokud by byl v sedu tak chránička u hlavy proti větru musí být za opěrkou a pokud bude v leže tak musí být u hlavy. Jinak to nepůjde. Našemu malému to nevadí, ale kdyby jo tak to udělám. Ta chránička tam je, že když dítě leží aby přes mezery na něho nefoukalo a v sedě tam nemusí být, jen zakrývá logo kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
25.5.13 12:15

Na třeti fotce zhora to jde vidět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
25.5.13 12:16

Jinak leh je leh a ten je bez problému jen se nedostaneš do košíku snad jen bokem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bodka5
25.5.13 15:23

Vďaka moc, veľmi si mi pomohla :-)na predajniach v našom okolí sa mi tento golfáč nikde nepodarilo nájsť a fotky v eshopoch nie sú také detailné… v popisoch ku kočíku zase písali, že chrbtová opierka sa dá sklopiť do poloľahu, tak ma zaujímalo, čo to je v praxi :-)
Zatiaľ je Vayo favorit, aj kôli tým kolieskam. Keď sa chystáme v lete k svokrovcom na dlhšie prádznini, aby sme s ním zvládli aj horšie cesty.. Kôli rozopínacej strieške a lepšiemu zatieneniu pred slnkom plus mäkkej vložke za chrbtom ešte zvažujem Espiro Active.. Len ten má zas kratšiu chrbtovú opierku..
No a s tým, že sa pri ľahu nedostanem do košíka už počítam :-)

• Citovat
  • Upravit
5606
25.5.13 16:06

Tím, že je opěrka posouvací popruhy, tak si ji můžeš dát do jaké polohy chceš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bodka5
27.5.13 07:51

Tak Vayo už máme objednané :-) neviem sa dočkať naživo.. Ešte raz dík za rady a foto :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11620
27.5.13 08:31
@bodka5 píše:
Tak Vayo už máme objednané :-) neviem sa dočkať naživo.. Ešte raz dík za rady a foto :kytka:

Myslím, že nebudete litovat :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.8.13 01:07

Tak holky hlavne gsimca ste super rozhodovala som sa a som rozhodnuta jdu do nej. Povodne som uvazovala cierna al. cervena mam kluka ale vdaka fotkam od simci idem do modrej este dodam best price co som nasla je na detskyruzek.cz tak pa a je fajn ze nelenite a pisete sem svoje skusenosti a postrehy :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
27.2.14 12:05

@anna5569 mají ho v Dětském růžku i na prodejně, nebo jen v e-shopu? Děkuju. Taky o něm přemýšlím, zdá se mi moc pěknej a hlavně má dlouho tu opěrku zad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.2.14 21:06

Ahojky tak Vayo jezdi bravorně :* Jezdím s ním i s jednou rukou a to má 16,5kg a 2,5roku. Teď ho spíše používám na nákup :mrgreen: A holky ten teda uveze :oops:
Kdybych to shrnula tak na Vayo nemám žádnou výtku. I s pláštěnkou jsem spokojená. Luky má pořád dostatek místa, Vayo je dlouhy i široký. Luky není žádný drobeček, ale ani cvalík a je v něm nadmíru spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí