Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Vayo?
Přidejte zkušenost s Espiro VayoProsim muzete nekdo hodit i foto jak vypada s ditkem kdyz je nejvic v sede? Dekujuu:-)
Holky já jsem dneska kao a ještě mě čeká plný koš prádla
Zítra tam prcka posadím i v leže, a ještě vyfotím vychytávku kterou jsem ještě neudělala. Holt nějak nemám čas, pořád něco dělám co je přednější ![]()
@gsimča Díky vopred
a s tým časom to poznám, deň by mohol mať kľudne 48h. a neviem, či by stačilo ![]()
Ahojky moc mi tam ležet nechtěl, dneska je na facku-zlobí jak černá ruka
Konečně spí ![]()
Aby bylo dítě úplně v sedu(pokud by to dítě vyžadovalo)tak stačí popruh odpárat o 2cm stáhnout, ale pokud by byl v sedu tak chránička u hlavy proti větru musí být za opěrkou a pokud bude v leže tak musí být u hlavy. Jinak to nepůjde. Našemu malému to nevadí, ale kdyby jo tak to udělám. Ta chránička tam je, že když dítě leží aby přes mezery na něho nefoukalo a v sedě tam nemusí být, jen zakrývá logo kočárku.
Jinak leh je leh a ten je bez problému jen se nedostaneš do košíku snad jen bokem ![]()
Vďaka moc, veľmi si mi pomohla
na predajniach v našom okolí sa mi tento golfáč nikde nepodarilo nájsť a fotky v eshopoch nie sú také detailné… v popisoch ku kočíku zase písali, že chrbtová opierka sa dá sklopiť do poloľahu, tak ma zaujímalo, čo to je v praxi ![]()
Zatiaľ je Vayo favorit, aj kôli tým kolieskam. Keď sa chystáme v lete k svokrovcom na dlhšie prádznini, aby sme s ním zvládli aj horšie cesty.. Kôli rozopínacej strieške a lepšiemu zatieneniu pred slnkom plus mäkkej vložke za chrbtom ešte zvažujem Espiro Active.. Len ten má zas kratšiu chrbtovú opierku..
No a s tým, že sa pri ľahu nedostanem do košíka už počítam ![]()
Tím, že je opěrka posouvací popruhy, tak si ji můžeš dát do jaké polohy chceš ![]()
Tak Vayo už máme objednané
neviem sa dočkať naživo.. Ešte raz dík za rady a foto ![]()
@bodka5 píše:
Tak Vayo už máme objednanéneviem sa dočkať naživo.. Ešte raz dík za rady a foto
Myslím, že nebudete litovat
.
Tak holky hlavne gsimca ste super rozhodovala som sa a som rozhodnuta jdu do nej. Povodne som uvazovala cierna al. cervena mam kluka ale vdaka fotkam od simci idem do modrej este dodam best price co som nasla je na detskyruzek.cz tak pa a je fajn ze nelenite a pisete sem svoje skusenosti a postrehy
![]()
@anna5569 mají ho v Dětském růžku i na prodejně, nebo jen v e-shopu? Děkuju. Taky o něm přemýšlím, zdá se mi moc pěknej a hlavně má dlouho tu opěrku zad. ![]()
Ahojky tak Vayo jezdi bravorně
Jezdím s ním i s jednou rukou a to má 16,5kg a 2,5roku. Teď ho spíše používám na nákup
A holky ten teda uveze ![]()
Kdybych to shrnula tak na Vayo nemám žádnou výtku. I s pláštěnkou jsem spokojená. Luky má pořád dostatek místa, Vayo je dlouhy i široký. Luky není žádný drobeček, ale ani cvalík a je v něm nadmíru spokojený.