Espiro Vayo

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Vayo?

Přidejte zkušenost s Espiro Vayo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
19.3.13 21:41

@jajul je to novinka a mám je asi měsíc a jsem moc nadšená. Vše už jsem tady psala :pankac: Jízda super i jednou rukou, kolečka jsou odpružená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.3.13 20:54

@gsimča Do koleček se asi nekopeš. Nechodíš doufám jak modelka - nožku před nožku :mrgreen:?
Dá se sundat a vyprat potah? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.3.13 20:55

Jo a ještě - musí se madlo sundat před složením kočárku? Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 21:44

Ahojky jsem sice tady, ale jen vždy letmo tento týden mám nabitý a ještě mě bolí asi žalůdek či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 21:45

Do kolečka jsem se kopla jen jednou a od te doby ne.No tak nevím co jsem dělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 21:47

Madlo se nesundává jsou tam zlomy, takže se to samo poskládá. Jen stříška musí být složená jinak nic. Nánožník sundám je na suché zipy i pláštěnka a jak skládám kočárek tak to dávam do středu a složím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 21:50

Zítra mám opět cestovatelský den :evil: vůbec se mi nechce a pojedu i s prckem. Takže jak rozložím golfky tak se juknu jestli se dá ten potah sundat ;) zítra ti tu písnu a jestli zapomenu klidně mi napiš SZ :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
21.3.13 21:52

@gsimča Tak přeju ať je brzo dobře a děkuju. A kupovalas přes net na slepo, nebo sis ho napřed prohlídla? V okolí ho zatím nikde nemají :cert:.

Příspěvek upraven 21.03.13 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 21:52

Zítra ti to i nafotím jak je v polovině složení atd. no snad to vše stihnu. Ještě jsem skládala pokojík a jsem kao. Už to sice mám, ale ještě přivrtat police a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
21.3.13 21:54

@gsimča Dík, jsi zlatá :kytka:. A ještě i šikovná :palec:. Nekecej, že si přivrtáš sama i ty police 8o :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 21:55

@jajul Ten potah ti zjistím zítra jak ty golfky rozložím a nebo to potřebuješ hned :mrgreen: ještě jsem to nestudovala jestli jde sundat :think:
Našla jsem si je na netu, ale skoro je nikdo nemá, protože je to novinka roku 2013.nechala jsem si ho objednat na obchod a pak jsem se na něho jela juknout a hned koupit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 21:55

@jajul ne vrtat už bude doufám manža :mrgreen:,sice to umím, ale nemusím ukazovat vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 21:58

Mě to strašně baví já říkám pořád, že jsem měla být kluk. Postavila jsem barák s pomoci samo ostatních. Zdila jsem sama dvoupruduchový komín, zdila schody+ šablona, střecha atd. A tak jsem se rozvedla a má práce příšla vniveč. A při rozvodu mi ten můj býv. řekl, že tu není nic mojeho :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
21.3.13 22:02

@gsimča Ty jo, to jsi fakt dobrá 8o :palec:, taky jsme stavěli, ale zdít ani vrtat neumím. Já tak jezdit s kolečkem, lepit ipu, montovat sádroš, cvakat plovoučky, malovat, i nějakej ten nábytek smontuju, ale zdít a vrtat, to fakt nee. Jenom toho chlaba sis blbě vybrala, šmejd jeden :cert:. Nehoň se, u nás kočárek v okolí zatím nemaj a objednat ho na slepo se mi zas úplně nechce, takže vše počká. Kde jsi ho brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.3.13 22:05

@jajul Ostrava Poruba na lenince.
Plovoučky to mě taky baví a moc a ta vůně novoty :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...