Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Vayo?
Přidejte zkušenost s Espiro Vayo@jajul je to novinka a mám je asi měsíc a jsem moc nadšená. Vše už jsem tady psala
Jízda super i jednou rukou, kolečka jsou odpružená ![]()
@gsimča Do koleček se asi nekopeš. Nechodíš doufám jak modelka - nožku před nožku
?
Dá se sundat a vyprat potah? Dík.
Jo a ještě - musí se madlo sundat před složením kočárku? Dík ![]()
Ahojky jsem sice tady, ale jen vždy letmo tento týden mám nabitý a ještě mě bolí asi žalůdek či co.
Do kolečka jsem se kopla jen jednou a od te doby ne.No tak nevím co jsem dělala ![]()
Madlo se nesundává jsou tam zlomy, takže se to samo poskládá. Jen stříška musí být složená jinak nic. Nánožník sundám je na suché zipy i pláštěnka a jak skládám kočárek tak to dávam do středu a složím.
Zítra mám opět cestovatelský den
vůbec se mi nechce a pojedu i s prckem. Takže jak rozložím golfky tak se juknu jestli se dá ten potah sundat
zítra ti tu písnu a jestli zapomenu klidně mi napiš SZ
![]()
@gsimča Tak přeju ať je brzo dobře a děkuju. A kupovalas přes net na slepo, nebo sis ho napřed prohlídla? V okolí ho zatím nikde nemají
.
Příspěvek upraven 21.03.13 v 21:52
Zítra ti to i nafotím jak je v polovině složení atd. no snad to vše stihnu. Ještě jsem skládala pokojík a jsem kao. Už to sice mám, ale ještě přivrtat police a je to.
@gsimča Dík, jsi zlatá
. A ještě i šikovná
. Nekecej, že si přivrtáš sama i ty police
.
@jajul Ten potah ti zjistím zítra jak ty golfky rozložím a nebo to potřebuješ hned
ještě jsem to nestudovala jestli jde sundat ![]()
Našla jsem si je na netu, ale skoro je nikdo nemá, protože je to novinka roku 2013.nechala jsem si ho objednat na obchod a pak jsem se na něho jela juknout a hned koupit ![]()
@jajul ne vrtat už bude doufám manža
,sice to umím, ale nemusím ukazovat vše ![]()
Mě to strašně baví já říkám pořád, že jsem měla být kluk. Postavila jsem barák s pomoci samo ostatních. Zdila jsem sama dvoupruduchový komín, zdila schody+ šablona, střecha atd. A tak jsem se rozvedla a má práce příšla vniveč. A při rozvodu mi ten můj býv. řekl, že tu není nic mojeho
![]()
@gsimča Ty jo, to jsi fakt dobrá
, taky jsme stavěli, ale zdít ani vrtat neumím. Já tak jezdit s kolečkem, lepit ipu, montovat sádroš, cvakat plovoučky, malovat, i nějakej ten nábytek smontuju, ale zdít a vrtat, to fakt nee. Jenom toho chlaba sis blbě vybrala, šmejd jeden
. Nehoň se, u nás kočárek v okolí zatím nemaj a objednat ho na slepo se mi zas úplně nechce, takže vše počká. Kde jsi ho brala?
@jajul Ostrava Poruba na lenince.
Plovoučky to mě taky baví a moc a ta vůně novoty
![]()