Espiro Vayo

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Vayo?

Přidejte zkušenost s Espiro Vayo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mal
3821
28.2.14 21:22

@gsimča moc díky za skvělé informace :potlesk:.Musím ho vidět na vl. oči, ale jinak myslím,,že mám vybráno. Jo, ještě poprosím-jezdíte s ním i menším terénem, třeba cesty v parku, kamínky???Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.2.14 21:26

No to moc nejezdím, ale loni jsem přes kamínky jela a moc to nejde, ale to nejde ani s normálním kočárkem. Pokud jsou kamínky na pevném podkladu, jako zamkovka, beton atd.tak se to dá, ale ne na dlouho. Jinak jezdím po rozbitých chodnících a už mi to ani nepříjde, že mám na cestě překážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.2.14 21:27

Jezdila jsem i po trávě a vpoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.2.14 21:31

Jezdím hodně i s jednou rukou a jde to dobře. Levou rukou chytnu pravý držák golfek a jedu, nikde mi to neodbočuje, protože mám ruku do kříže. Pokud budeš chtít fotky s 2,5 letým prckem tak ti během víkendu něco pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.2.14 21:33

Golfky jsme měli i v Tunisku a jezdili jsem snad po všech terénech, jen samo v písku jsme to ani nezkoušeli :mrgreen:
Jdu venčit pejsky a snad i spát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
28.2.14 21:38
@gsimča píše:
Jezdím hodně i s jednou rukou a jde to dobře. Levou rukou chytnu pravý držák golfek a jedu, nikde mi to neodbočuje, protože mám ruku do kříže. Pokud budeš chtít fotky s 2,5 letým prckem tak ti během víkendu něco pošlu.

to bych byla moc ráda, díky a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
2.3.14 21:17

Dneska návštěva a žehlení takže zítra malého vyfotím. Už si to píšu bo zapomenu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
2.3.14 21:27

Jasně, já taky žehlila, uf :D. Tak zítra mrknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
5.3.14 11:10

Ahojky nestíhám. Mám sice dovču, ale nastal problém v rodině a já se to chytla na plné obrátky. Pokud by jsi chtěla něco vyfotit jinak z jiného úhlu tak písni. :pankac: Místa je v golfkach dost. Luky je cvalík 2,5roku a 16kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
5.3.14 11:13

Luky měří 97cm. Bude vysoký po tatínkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
5.3.14 13:03

@gsimča moc díky za fotky, Luky je krásnej chlap teda :), Ríša je taky velikej( i my oba s mužem velký),tak mám radost, že se tam vejde i za rok takhle dobře. A tvému manželovi se jezdí dobře, tyhle golfky by měly mít i vysouvají ty rukojeti, je to tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.3.14 08:06

Ne vysouvácí nejsou, ale manža má 175 nebo 180cm a jezdí se mu dobře a nehrbí se. Výšku nevím přesně.
Já mám 165cm a mám ruce v pravém úhlu. Výška rukojeti od země je 103cm. Úplně vpoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
7.3.14 06:48

@gsimča tak my ho fakt radši odzkoušíme, doufám, že ho budou někde v Praze mít na prodejně. Já mám 176 cm a muž přes 180..No doufám, že to bude ok, když už mám konečně vybráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.6.14 23:48

Moc děkuji za tuto diskuzi a hlavně gsimče za opravdu vyčerpávajíci popis kočárku a fotky. Právě mám za sebou neskutěcně náročné vybírání golfek pro synka - 15 měsiců. Nemám moc možností vidět kočárky „na živo“, protože značky Espiro a Baby design pro které jsem se rozhodla prodejny v mém okolí moc nemají. Po všech možných recenzích a porovnávání jsem vybrala Espiro Vayo nebo Espiro Metro. Teď se ale nemůžu rozhodnout mezi těmito dvěma. Metro je o něco menší (sedátko a opěrka) a méně odpružené, ale chtěla jsem golfky s prodlužovací boudičkou proti slunci, což oproti Vayu Metro má. Na druhou stranu Vayo s většími rozměry a odpružením bude pohodlnější pro malýho. Někdo tu psal, že i boudička u Vaya se po odepnutí suchých zipů dá překlopit. Výrobce na svých stránkách uvádi, že Vayo má dodatečně prodlužovací boudu, moc nevím, co si pod tím představit :(. Máte některá z majitelek Vaya s tímto zkušenost? Jak řešíte odclonění malých před slunkem? Díky moc za jakoukoliv odpověď :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
2.7.14 18:53

@Alice33 Ahojky boudička je sice velká, ale slunce vleze všude :-) Na to nejlépe dokoupit clonu. Na netu je toho plno. Byli jsme i v Tunisku a vůbec jsem neřešila jestli mu tam bude svítit. Jak spal tak jsem ho otočila proti sluníčku a bylo vystaráno, ale plně ti rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí