Espiro Vayo

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Vayo?

Přidejte zkušenost s Espiro Vayo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuzu115
10.3.13 12:08
@gsimča píše:
Mám ho doma asi 14 dní. Prostorný je dost, máme velké dítě :mrgreen:.Kolečka jsou odpružené a řekla bych dost, manžel chválí. Skládání je taky super.
Jedinou chybu to mělo, ale tu jsem si opravila sama :roll:.Opěrka byla zešikma, takže jsem popruh zkrátila o 1cm a je to OK. Barvu mám modrou a je moc šik. Jezdím někdy i s jednou rukou :pankac:

Aj ja chcem modrý, sa mi veľmi páči, tie kolečka sú umelé alebo pogumované? Ešte jedna vec čo ma trápi, nie je tá strieška moc veľká. Nenašla som obrázok kde je zložená. Dieťatko sa v ňom v pohode vybúva? Som z malého mesta a nemám možnosť nikde ho vidieť naživo, lebo všetci preferujú katalogový predaj :(

• Citovat
  • Upravit
5606
10.3.13 12:18

Kolečka jsou pogumováne. Stříška je tak akorát spíše by mohla být větší, když svítí sluníčko tak ho má v očích :roll:
Nevím co je vybúva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
10.3.13 12:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzu115
10.3.13 12:38

Spinkať :) spát
Tak asi si tento kúpime, páči sa mi farba aj kolečka, iný som nenašla v takej cene. Ďakujem Vám pekne za info :)

• Citovat
  • Upravit
5606
10.3.13 13:34
@zuzu115 píše:
Spinkať :) spát
Tak asi si tento kúpime, páči sa mi farba aj kolečka, iný som nenašla v takej cene. Ďakujem Vám pekne za info :)

usnul ná v nim včera v Globuse a tím, že je to do lehu tak spal výborně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
10.3.13 13:38

Pokud ho budeš kupovat tak se jukni jestli máš opěrku rovně. Já ji měla šikmo. Chyba výroby, oni totíž ustříhli stejné popruhy, ale když to nasazovali za opěrku tak tam se jeden popruh provlíkál více než ten druhý a tím jim to nevyšlo. Už se mi to nechtělo vracet a tak jsem to na jedne straně odpárala a zkrátila a sýrovou nití přišila :palec: Jestli budeš chtít tak ti pošlu foto.Jak se malý vzbudí tak půjdeme na procházku a golfky půjdou s námi takže udělám fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzu115
10.3.13 14:36
@gsimča píše:
Pokud ho budeš kupovat tak se jukni jestli máš opěrku rovně. Já ji měla šikmo. Chyba výroby, oni totíž ustříhli stejné popruhy, ale když to nasazovali za opěrku tak tam se jeden popruh provlíkál více než ten druhý a tím jim to nevyšlo. Už se mi to nechtělo vracet a tak jsem to na jedne straně odpárala a zkrátila a sýrovou nití přišila :palec: Jestli budeš chtít tak ti pošlu foto.Jak se malý vzbudí tak půjdeme na procházku a golfky půjdou s námi takže udělám fotečky.

Jej to by bolo super, tie fotky, si zlatá. No budem ho objednávať cez internet, tak dúfam, že bude OK.

• Citovat
  • Upravit
5606
10.3.13 16:55

Posílám foto. Na fotce 207 je mezi stříškou a rukojeti dítěte konstrukce a popruh a to je ten který jsem jen posunula.Foto 209 je ve stříšce šikmá kapsička takže jsem tam dala pláštěnku, ale už se tam moc nevleze. Dám tam ještě tel, pap. kapesníky a malou peněženku jinak nic jo a ještě klíče, ale pokud by jela někde dál a nechtěla si brát kabelku tak bych dala pláštěnku pod kočárek a kapsička je jen moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
10.3.13 17:00

Foto 207 jak je od dítěte madlo tak na konstrukci zespod je takový bílý cudlík který se zmáčkne a madlo se vysune.Jde to po obou stranách. Na fotce to jde vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzu115
15.3.13 07:37

Chcem sa ešte opýtať z čoho sú tie rúčky, a či sa dá dosťať do nákupného košíka, ked he sklopené ležanie

• Citovat
  • Upravit
5606
15.3.13 07:53

Ručky měkký molitan moc příjemné super se drží. Pokud si dítě lehne tak do košíku nic nedáš :roll: No to moc dobře nevyřešili, ale cuž jsou to jen golfky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzu115
15.3.13 08:39

Ano, pozerala som to aj ostatných golfkach, je to tak s tým košikom. Keby si si mala znovu kupovať golfku, kúpila by si si tento? :)

• Citovat
  • Upravit
5606
15.3.13 11:07
@zuzu115 píše:
Ano, pozerala som to aj ostatných golfkach, je to tak s tým košikom. Keby si si mala znovu kupovať golfku, kúpila by si si tento? :)

Mám sice 3 děti, ale poprvé golfky. Kdysi byly velké kočárky a dalo se s nimi cárat všude a bydlela jsem na vesnici. Golfky jsme hlavně kupovali, že letíme na dovču letadlem. Spokojená, ale jsem a manža taky a to je vysoký. Řízení je báječne i ty měkké ručky. Jen košík, ale to je skoro broblém každých golfek. Kdyby kupovala nové tak určo zase tyto. Dneska v tom strašném větru jsem vyzkoušela pláštěnku a super. Bájo sedla a na malého vůbec nefoukalo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzu115
15.3.13 14:58
@gsimča píše:
Mám sice 3 děti, ale poprvé golfky. Kdysi byly velké kočárky a dalo se s nimi cárat všude a bydlela jsem na vesnici. Golfky jsme hlavně kupovali, že letíme na dovču letadlem. Spokojená, ale jsem a manža taky a to je vysoký. Řízení je báječne i ty měkké ručky. Jen košík, ale to je skoro broblém každých golfek. Kdyby kupovala nové tak určo zase tyto. Dneska v tom strašném větru jsem vyzkoušela pláštěnku a super. Bájo sedla a na malého vůbec nefoukalo. :pankac:

Tak super :palec:

• Citovat
  • Upravit
11620
19.3.13 20:35

Oživuji, jaké jsou golfky? Jste spokojené? Děkuji  :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí