Espiro Vayo

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Vayo?

Přidejte zkušenost s Espiro Vayo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Laak
23.3.13 17:56

polování

Dobrý den, chtěla bych se zapojit a zeptat se na způsob polohování? Nenašla jsem nikde video od výrobce na tento výrobek. Poloháje se přes konstrukci nebo pomocí popruhu? Jak se dá naklopit stříška, až k madlu?

• Citovat
  • Upravit
5606
23.3.13 20:48

Na druhé a čtvrté str. máš fotečky. Stříška nejde až k. madlu str.2.Polohování je na str.4 a je to přes popruh obrázek3.Jde to vidět při složení golfek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laak
25.3.13 11:27

Ještě jeden dotaz. Jak jsou na tom kolečka při jízdě po nerovnostech? „rachtají“

• Citovat
  • Upravit
zuzu115
25.3.13 17:13

Tak dnes nám prišiel kočiček, zatiaľ spokojnosť, uvidíme čo to urobí vonku :) Dobrý materiál, pevná konštrukcia, tá strieška sa dá odopnúť úplne, a ked sa odopnú suché zipsy tak sa dá aj preklopiť v prípade potreby :)

• Citovat
  • Upravit
zuzu115
28.3.13 09:49

Simča ty tam vieš dať ten nánožník? Bez dieťaťa v pohode, ale ked tam dám malého a ešte kope nohami tak je to prt. Vyriešila som to fusakom.

• Citovat
  • Upravit
5606
28.3.13 13:15
@zuzu115 píše:
Simča ty tam vieš dať ten nánožník? Bez dieťaťa v pohode, ale ked tam dám malého a ešte kope nohami tak je to prt. Vyriešila som to fusakom.

Já vždy dám opěrku na nohy dolů a prvně připnu vrch a pak spodek.No mi malý naštěstí nekope :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzu115
28.3.13 18:34

No aj navrchu mi to šklbe, mu to vadí, že je to na ňom také natrepané. Dávaš mu aj popod to niečo?

• Citovat
  • Upravit
5606
28.3.13 18:47

Když je málo oblečený tak jen deku, ale pokud má oteplováky tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
1.4.13 16:51

Ahoj, tak i my už ho máme, muž docela koukal na to dobré odpružení, jeli jsme i po kamíncích a dítě se nijak výrazně neklepalo :palec:. Já ocenila, že i přes berany se dá kočárek i s dítětem řídit i jednou rukou. Máme modrý, červený je spíš do růžova, jiný neměli a nám se nechtělo čekat a pak nakonec koupit zas modrej. Přes net se nám líbil stejně nejvíc. Tak snad bude druže kluk :lol:. Jedinou mušku jsem našla - zádová opěrka nejde úplně do sedu, což nechápu :roll:. Zatím to ale vypadá, že to malé nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.4.13 18:36

@jajul No ja se dívala i na fotky ostatních a mají to skoro všechny :think: Uvažovala jsem, že bych ty popruhy zkrátila a dítě by více sedělo :think: Zatím mi to nějak nevadí bo je dítě nabaluchané oblečením, ale jak bude léto tak mu to bude možna vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
4.5.13 12:34

Ahojda, premyslim nad timto golfacem espiro vayo a nad espiro magic 4. Nenasli jste na tom Vayo nejake mouchy aby mi to pomohlo pri rozhodnuti nebo jste spokojene? :-) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
4.5.13 13:15

Já bych brala kdyby byla opěrka více v sedu, ale jde to udělat. Stačí si ty popruhy na bocích přišít blíže. Už nad tím uvažuji. Ale není to, že by mi to nějak vadilo, to je jen co bych viděla jako pozitívu. Jinak jízda super je odpružený. Jezdím i s jednou rukou a to jsem měla i lehčí nákup přes řidítka. Musela jsem si zvykat na menší košík než je u klasického kočárku. Jinak jsem moc spokojená :pankac: Jinači jsem neměla takže těžko radit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.5.13 19:27

@MDzTU Já jsem naprosto spokojená, ani mi nevadí, že nejde dát víc do sedu, malá se tam vyloženě rozvaluje :palec:. I když jiné golfky jsem taky neměla. Mám dorjan danny sport a taky na vesnici na polňačky ojetý babypoint sprinter. Ale zkoušeli jsme tu i vayo a obstálo slušně :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bodka5
24.5.13 10:34

Ahojte, pridávam sa do vašej diskusie :-) tiež sa mi páči Vayo, len som ho nikde nenašla odfotený v tej polohe na ležanie.. Ak by ste mi sem mohla niektorá dať foto, ako vyzerá kočík v tej sklopenej polohe, moc by mi to pomohlo :-) vopred díky

• Citovat
  • Upravit
5606
24.5.13 13:35

Ahojky jestli mi vyjde čas tak i to tady blejsknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat