Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu.Po starší dceři mám golfky ABC desing-které jsou opravdu kvalitní a mají skvělou konstrukci. Přes bazar jsem sehnala za pár korun boudu, ale sháním ještě košík dolů. Nevíte některá, kde ho sehnat? Projela jsem snad už vše. Mám pouze síťku na drobnosti, ale tam se toho moc nevejde.
Nevím, jedině, že by ti honěkdo vyrobil/ušil? na mimibazaru je paní „natydom“ a ta tak nějak dělá všechno. zkus to ![]()
Díky moc za rady, pokusím se paní kontaktovat.Ten z MMB by tam bohužel nešel, není za co uchytit. Spíš bych potřebovala uchycení do stran, tam jsou šikmé tyče. Ale měla jsem představu přesně takového. Díky moc.
@euryanta píše:
Nevím, jedině, že by ti honěkdo vyrobil/ušil? na mimibazaru je paní „natydom“ a ta tak nějak dělá všechno. zkus to
Souhlasím, mám od paní pár super doplňků na kočárek. Určitě ti ušije něco na míru.
Kamarádka má něco podobného…šikovnej manžel jí to tam přichytil plastovými sponkami…
No jo, to bych ale nemohla golfky skládat do auta.Leda to pořád sundavat…Spíš bych potřebovala látkový, popř. se síťkou. Předpokládám, že se tam moc velký košík nevejde, ale na malou tašku se sváčou, plenkami a ubrousky určitě ano.Kdo se má věčně tahat s batohem…