Kde seženu košík pod golfky?

43
1.3.13 17:02

Kde seženu košík pod golfky?

Prosím o radu.Po starší dceři mám golfky ABC desing-které jsou opravdu kvalitní a mají skvělou konstrukci. Přes bazar jsem sehnala za pár korun boudu, ale sháním ještě košík dolů. Nevíte některá, kde ho sehnat? Projela jsem snad už vše. Mám pouze síťku na drobnosti, ale tam se toho moc nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1604
1.3.13 17:12

Nevím, jedině, že by ti honěkdo vyrobil/ušil? na mimibazaru je paní „natydom“ a ta tak nějak dělá všechno. zkus to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.3.13 17:13

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tenhle by ti tam nešel? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.3.13 17:31

Díky moc za rady, pokusím se paní kontaktovat.Ten z MMB by tam bohužel nešel, není za co uchytit. Spíš bych potřebovala uchycení do stran, tam jsou šikmé tyče. Ale měla jsem představu přesně takového. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 17:38
@euryanta píše:
Nevím, jedině, že by ti honěkdo vyrobil/ušil? na mimibazaru je paní „natydom“ a ta tak nějak dělá všechno. zkus to ;)

Souhlasím, mám od paní pár super doplňků na kočárek. Určitě ti ušije něco na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
1.3.13 18:10

Kamarádka má něco podobného…šikovnej manžel jí to tam přichytil plastovými sponkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.3.13 20:16

No jo, to bych ale nemohla golfky skládat do auta.Leda to pořád sundavat…Spíš bych potřebovala látkový, popř. se síťkou. Předpokládám, že se tam moc velký košík nevejde, ale na malou tašku se sváčou, plenkami a ubrousky určitě ano.Kdo se má věčně tahat s batohem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí