Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj! Právě jsem se zamilovala do tohohle kočárku a ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti s tímto, nebo s předchozí variantou, jak jste spokojené??? Moc děkuji!
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Ahoj, manzel ho uz dopredu kupil https://www.emimino.cz/detail-fotky/?… ,lahko sa sklada, ale skusenosti s nim budem mat az neskor, inak sami tiez velmi paci;)
Som zvedava aj ja, najma sa tesim ze ho doma uz mame. Manzel miesto vyplaty s vypomocou stahovania detskeho skladu z dovodu bankrotu si mohol vybrat veci pre babo, tazke vsetko zakladne pre troska vadcie dieta co sme doma nemali som mu dala ako typ, a on to priniesol. Aj ked sa to nezda, pozerala som si ceny na nete a teda sa tesim ze nam takto osud dopomohol
Termin porodu mame 30.3.2013
Dneska se na něj jedu podívat, jak vypadá ve skutečnosti. Taky se mi líbí. Mám v hledáčku tento a pak ještě Inglesinu Trip, tak uvidím…
Ahoj, mám ho už rok, a jsem maximálně spokojená, splnuje všechno, co jsem od něj čekala:
Jediné, co mi trochu vadí je, že rachtá na dlažebních kostkách, ale nevím, jak jsou na tom jiné golfky. Jo a má dvě polohy rukojetí, ale myslím, že pro hodně vysoké nemusí stačit - mám 168 a rukojeti mám na tu vyšší polohu.
Mam trochu jiny typ, ale jsem maximalne spokojena, ano, clovek musi vzit v potaz, ze jizdni vlastnosti jsou o neco horsi, nez kocar s velkymi koly, ale pro me je ta lehkost a skladnost nenahraditelna.
Ahoj, chvili jsem tento kocarek mela. Je opravdu super skladny, lehoucky a velmi pekny na pohled. Mela jsem verzi 2011 v cervene barve, barvicka krasne syta. Kolecka opravdu patri k tem rachtajicim, ve srovnani napriklad s Inglesina Espresso je hodne hlucny. Ja jsem si ale bohuzel nezvykla na to, ze pri rizeni ma jakoby rozhrkanou zadni konstrukci od vyroby (neni to chyba, ale asi je to typem skladani). Uz je tu na toto tema i par diskusi. Proto mam radeji kocarky typu Espresso, ktere jsou take lehke, skladne sice o trosku min, ale je pekne pevny a ta spojena rukojet je o moc pohodlnejsi.
Myslim, ze nejlepsi je jej zkusit na zivo, tak pokud mas moznost, tak jej nekde vyzkousej. Takze myslim, ze je super prakticky a krasny, ale ma i sva proti. Zalezi na tom, co ti vadi.
At jsi spokojena
.
Koukám, že se objevují převážně pozitivní reakce, takže se moc těším, až ho dneska vyzkouším ![]()
Fakt záleží na tom, co od něj čekáš. Pro mě bylo naprosto rozhodující, aby byl co nejlehčí a nejskladnější (nemáme auto, tak do MHD a do vlaku), a aby se mi tam vešlo pohodlně velké dítě, a z tohoto hlediska je kočárek stoprocentní ![]()
Tak jsem je byla okouknout a Peg Perego mi přišel teda hrozně vyklepaný a kolečka rachtala už na krámě, váha sice super, ale jízdní vlastnosti teda nic moc, no ale věc názoru. Ty jsme vyřadily jako první. Inglesina Trip byla dobrá, jízda s ní super a celkově stabilnější, ale měla úzké sezení, takže náš 10ti kg Máťa tam byl skorem na těsno…
Nakonec jsme se rozhodli pro Chicco Multiway. Jízda super, prostorný, takže i pohodlnější pro mrně. Snad jsme dobře vybrali ![]()
A kde jste se byli podívat? (resp. kde mají všechny tři vystavené?) Díky ![]()
My chceme jet zítra do Malvíka, tak to taky posoudíme, ta hlučnost mě trochu znejisťuje, ale já hlavně potřebuji aby byl lehoučký…ale díky všem za názory a zkušenosti!!!
@Simca007 píše:
A kde jste se byli podívat? (resp. kde mají všechny tři vystavené?) Díky
My chceme jet zítra do Malvíka, tak to taky posoudíme, ta hlučnost mě trochu znejisťuje, ale já hlavně potřebuji aby byl lehoučký…ale díky všem za názory a zkušenosti!!!
Vyzkoušení bude nejlepší, ale pokud ti jde hlavně o hmotnost a ne až tak o skladnost, tak bych ti doporučila Valco Snap, ten má 6kg, spojenou rukojeť a tak se krásně ovládá i jednou rukou a skvělou zvětšovací boudičku. Jinak je taky skladný, ale skládá se na placku.
@Simca007 Byla jsem taky v Malvíku, ale to Chicco tam nemají. Ten jsem zkoukli jinde
. Schválně okoukni ten Peg Perego, ale opravdu mi tam připadal takový „fórový“… Trošku jsem s ním zahýbala a přišel mi jako kostitřas. Za ty peníze bych do něj nešla
Ta inglesina se mi moc líbila, ale opravdu mi přišla úzká, což je škoda. Nejde nám až tak moc o skladnost, takže budeme kupovat to Chicco, protože je určitě komfortnější pro prcka. Toť názor za mě ![]()
Schválně napiš, jak se ti nakonec líbil ![]()
Ahoj, tak mi ho nakonec v Malvíku rozmluvili
. Šla jsem tam opravdu přesvědčená, že názor nezměním…ale byl opravdu trochu vratký a zdál se být fórový a na nás bohužel i nižší, než bychom potřebovali, jsme oba vysocí.
Takže jsme pořídili Inglesinu Trip (dokonce s akční 20% slevou - platí do zítra!!!) a jsme spokojení. Je sice těžší - 6,6 kg, je mnohem stabilnější a uvidíme, co dál. Takže díky díky díky všem za rady a zkušenosti, každopádně všem přeju, ať jste se svou volbou spokojené a ať se prckům báječně jezdí (a maminkám taky) ![]()