Cybex Ruby x Cam Flip

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5254
3.3.13 15:05

cybex ruby x cam flip

Ahoj holky,
předem se omlouvám za další z nekonečných témat golfky. Ale už jsem docela zoufalá. Byla jsem přesvědčená, že je ani kupovat nebudeme, ale včera se podařilo tchýni náš kočár rozbít a reklamace bude trvat určitě ten měsíc a hlavně si myslím, že ji ani neuznají, nechápu co s tím dělala :nevim:
Takže se rozhoduju mezi kočárky Cybex Ruby nebo Cam flip. Dceři je 18m a v kočárku nespí, ale zas máme v plánu dovolenou, tak nevím jestli přeci jen nekoupit kočár s polohováním. U Rubyho je zas velkou výhodou jeho váha. Takže fakt nevím. Mít na to prachy, tak koupím Callista, ale ten už je trochu jinde s cenou.

Co si o tom myslíte? Co byste koupily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Flip?

Přidejte zkušenost s Cam Flip
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihlášená Faraya
3.3.13 16:03

Ahoj, já bych do Rubyho nešla(myslím, že má stejnou šířku jako Callisto a já ho z toho důvodu v necelém roce syna prodala-byl tam jak sardinka), mám pocit, že Cam obecně dělá širší sedačky, ale třeba vyzkoušet. Pro 18m dítě s vidinou dovolené bych ještě koupila polohování. Dobrou váhu a šířku má TFK Buggster, já ho fakt všude propaguju. Dá se na něj nasadit i korbička pro případné 2.détě a má spoustu adaptérů na různé druhy sedaček.

• Citovat
  • Upravit
1437
3.3.13 16:17

Hale, a co Valco Snap 4? Má jen 6 kg a cenově je také docela přijatelný. Jinak cam flip mi přijdou fórový, takový normální rozvrzaný golfky, ale viděla jsem je jen jednou jet po ulici, blíž sem je nezkoumala, ale zvlášť prostorný mi nepřišly. Ruby bych vzala, kvalita je úplně někde jinde, ale jak píšeš, na spaní to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
3.3.13 19:24

http://www.malvik.cz/…tasky-zdarma Vím, že dotaz zněl jinak, ale co tohle? Je to kompromis mezi sporťákem a golfkama, lehký, skladný, polohovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
4.3.13 07:44

@Petronilla Ahoj :mavam:

Holky, děkuji za reakce, dnes chlap odvezl kočárek na reklamaci, tak uvidíme co mu řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí