Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Vyhnula bych se jménu kde je kombinace R a L. Myslím tedy k vašemu příjmení konkrétně.
K vašemu příjmení bych Kláru nedala určitě, zvolila bych něco delšího a jemnějšího…
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne všem!Vím, že se jména pro děti tady řeší často a už to snad každému leze na nervy, ale my si vážně nevíme rady se jménem.
Oba jsme se celkem rychle shodli na jméně, a to na jméně Klára. Ale teď, když jsme si tohle jméno přiložili k přijmení, si nejsme jistí, zda ho dát, jelikož Klára Nevrlá by se mohlo dítěti špatně vyslovovat. Nám už dochází na jiná jména nápady. Poradíte jména, která by pasovala k přij. Nevrlá?
Mnohokrát děkuji!
Co takhle Elena? ![]()
Nebo Linda nebo Julie
![]()
Kláru bych nedala, ve spojení s příjmením to působí jako jazykolam.
@phoma píše:
Me by se líbilo Natalie a nebo Lucie k přijmeni
Natálie Nevrlá by znělo krásně. ![]()
Michaela, Štěpánka, Pavlína, Daniela, Justýna…něco takového by mi k tomu vašemu příjmení pasovalo ![]()
Taky bych se vyhnula písmenu R v křestním jméně, možná i N na začátku jména, aby to neznělo uměle. Mě by se líbila Simonka, Michaela, Aneta.
Simona, Soňa, Eva, Monika, Pavlina tyhle mi prijdou takovy neutralni k prijmeni ![]()
@MillaJ píše:
Kláru bych nedala, ve spojení s příjmením to působí jako jazykolam.
Přesně, chce to jméno bez R.
Dobré odpoledne všem!
Vím, že se jména pro děti tady řeší často a už to snad každému leze na nervy, ale my si vážně nevíme rady se jménem.
Oba jsme se celkem rychle shodli na jméně, a to na jméně Klára. Ale teď, když jsme si tohle jméno přiložili k přijmení, si nejsme jistí, zda ho dát, jelikož Klára Nevrlá by se mohlo dítěti špatně vyslovovat. Nám už dochází na jiná jména nápady. Poradíte jména, která by pasovala k přij. Nevrlá?
Mnohokrát děkuji!