Poradíte jméno pro holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
5.9.14 16:27
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne všem!

Vím, že se jména pro děti tady řeší často a už to snad každému leze na nervy, ale my si vážně nevíme rady se jménem.

Oba jsme se celkem rychle shodli na jméně, a to na jméně Klára. Ale teď, když jsme si tohle jméno přiložili k přijmení, si nejsme jistí, zda ho dát, jelikož Klára Nevrlá by se mohlo dítěti špatně vyslovovat. Nám už dochází na jiná jména nápady. Poradíte jména, která by pasovala k přij. Nevrlá?

Mnohokrát děkuji!

Klára je krásné..nehledejte v tom problemy.

• Citovat
  • Upravit
2997
5.9.14 16:34

Beáta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
5.9.14 16:35
@KackaDoup píše:
Klára je krásné..nehledejte v tom problemy.

Klara je krasna, ale k tonu prijmeni by to byl supr jazykolam…ja jsem klala nevlla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.14 16:37

@marrlinka on kazdy rackuje? njn, me se to libi..a neresila bych nejake blbiny..nauci se vsechno…

• Citovat
  • Upravit
507
5.9.14 16:42

No rýpat do toho zbytečně nechci, ale zkus si několikrát za sebou říct - Klára Nevrlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.14 16:43

@MillaJ jde mi to uplne dobre :mrgreen: a zni me to naopak hezky..ikdyz nevrla je nevrla co si budeme povidat :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2997
5.9.14 16:43

@KackaDoup az uvidim dite, ktere zacbe mluvit a nerackuje, budu v soku :P
Ta kombinace se spatne vyslovuje. Jinak jsem napsala jen nazor, kazdy at si dote pojmenuje, jak se mu zlibi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.9.14 16:45

@KackaDoup Tak to ti gratuluji, já se zakoktala :mrgreen: každý jsme zkrátka jinak verbálně zdatný, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.14 16:46

@marrlinka u takovych deti vyslovnost jmena nejak neresim..malinkych tam se to predpoklada…to by se pak nemohly davat jmena temer ze zadnymi pismenky, nekdo neumi L, nekdo s š č ř ž, to by s epak nemohla dava zadna jmena..proste ja bych to neresila vzhledem k prijmeni a basta..je jedno jestli bude rackovat u Klary nebo u Nevrle ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.9.14 16:47

Pro zakladatelku:ma se dat jmeno ktere si clovek vybere, ze srdce. proste od zacatku mate jasno…nevybrala bych si nikdy jmeno co me nekdo napise na emiminu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3110
5.9.14 16:47

Holka jednou prijmeni zmeni…je otazka, jestli to tak moc resit, kdyz se vam to jmeno libi, protoze to ji zustane…
Ja osobne bych teda volila neco jemnejsiho. Jolanka, Jovanka, Eliška, Natalie, Antonie, Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.14 16:48

@Majaha Holka jednou prijmeni zmeni…je otazka, jestli to tak moc resit, kdyz se vam to jmeno libi, protoze to ji zustane… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

Příspěvek upraven 05.09.14 v 17:02

• Citovat
  • Upravit
6942
5.9.14 16:48

Tak není to horší než Klára Králová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
5.9.14 16:57

A pao se dite vda a bude treba Klara Vesela/Novakova nebo treba Smetana… neni to jedno u holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
5.9.14 16:59

Já teda moc nerozumím tomu, proč by u holek na příjmení nemělo záležet. Vdát se vůbec nemusí, dneska je to dost běžné a když už, klidně to může být hodně po třicítce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze