Kuličkodráha – jakou pořídit?

97
13.9.25 13:42

Poradíte? Kuličkodráha

Omlouvam se, že nejde o obleceni, ale hračku pro kluka, ale budu moc rada za rady. Kulickodraha - mam v merku 3, mate prosim s nejakou zkusenost? Connetix, feelo a gravitrax. Děkuji za rady 🤩.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
13.9.25 15:22

Kolik je synovi let? My máme connetix, synovi jsou 3, nepostaví ji sám, ale stavím ji já, jelikož jde do sebe hůř zacvaknout a pokud chcete využít její plný potenciál aby se z toho něco postavilo, tak by to chtělo k tomu mít magnetickou stavebnici klasickými ctverci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
13.9.25 16:05

Co Hubelino? Je kompatibilní s lego duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
13.9.25 16:53

My máme doma opravdu hodně hodně Gravitraxu, je to super, ale ne každé dítě ho zvládne postavit. Syn je hodně šikovný a začal s ním v pěti letech, ale děti z okolí až tak v sedmi byly schopné něco samy postavit. S ostatními nemám zkušenost. Je fajn, že můžeš dokupovat různé prvky, nám to pokrylo několikery narozeniny a Vánoce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
13.9.25 19:03

Jsem pro Gravitrax. Ten junior si zvládne postavit i běžné pětileté dítě a to nemám doma žádného génia. Před pátým rokem jsme ho nezkoušeli, tak dříve neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.9.25 19:14

Syn má 2,5. Počítám s tím, že většinu budu muset stavět ja :D. Ale věřím, ze k tomu dozraje, kuličky ho velmi baví. Hubelino uz máme, chtěla jsem rozšíření o dinosaury (tuším, že je to kompatibilní) nebo jit právě do gravitraxu. Connetix kuličkodráha jsem zvažovala, jelikož z okolí vím, že je to fajn investice a kvalitní hračka, zacvakavši jde hůř, zkoušela jsem. Uz mame sadu cca 90 klasických čtverců, tudíž v tom by problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.9.25 20:17
@VeraPec1 píše: Více

Tak za mě bych vzala connetix, ale zaleží na Vás. My to třeba máme místo lega takže syn už má sad několik a jak píše někdo výše, pokrýváme s tim narozeniny a Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
14.9.25 00:31

Rozšířila bych něco, co už máte. Vždycky je lepší mít hodně dílků z jedné stavebnice, než málo dílků ze tří stavebnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.9.25 04:15

Máme hodně Dupla a syn chtěl také kuličkovku, koupila jsem Hubelino a byl nadšený. Je to kompatibilní s Duplem a hraje si s ní dodnes (5let).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
14.9.25 10:43

Máme Gravitrax ( máme i pro starší děti ).
Ale ve 3 to nezvládl ani náhodou. Ale za mě tedy top - ta ho v 5 bavi neskutečně.

Měli jsme tu od Dupla. Pro menší děti za mě ok. Ale záleží na každém dítěti.
Duplo u nás ve 4.5 letech šlo už úplně stránku. Přišlo lego a ten Graitrax.

Pak máme ještě nějakou dřevěnou tuším z Lidlu, ta taky nebyla špatná. Ale taky v 5 už ji nevytáhne. Ve 3 dobry.

• Citovat
  • Upravit
609
14.9.25 13:00

Máme Connetix a Gravitrax. Myslím, že pro menší dítě by mohl být dobrý Gravitrax junior - nám tchýně 4leté koupila ten klasický a stavím já s manželem. Jinak je to hezky vymyšlené.
Connetix bych už po zkušenosti nepořídila ani nedoporučila - u stavění se kolikrát navztekám i já - dílky nejdou moc dobře nacvakávat (tříleťák si myslím nemá moc šanci) a stačí menší drcnutí a stavba se zhroutí (ty magnety zas tak dobře nedrží). Nemáme ke kuličkodráze tedy ten klasický set navíc, možná pak by to bylo lepší ale už se mi do toho nechtělo dávat další tisíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí