Poradíte mi ženy?

BonGaDonga
1.9.25 20:28

Poradíte mi ženy? ☺️

Ahoj. Zajímal by mě Váš ženský názor na nějaké věci, je tu někdo kdo by si chtěl jen tak psát a rozebrat něco s mužem? ☺️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
822
1.9.25 21:15

A co co potřebujete vědět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
2.9.25 06:27

Tak piš, my tě rozebereme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33847
2.9.25 07:00

Je nás tady hodně, tak napiš co tě trápí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BonGaDonga
2.9.25 07:31

🤣 🤣Takhle, jeden z bodů co mě zajímá je, jestli si i po letech (třeba 10 let, po svatbě a dítěti, kdy je to takový ten stereotyp)píšete třeba zprávy na dobré ráno nebo dobrou noc pokud nejste zrovna spolu 🤣 Přijde Vám to spis dětinský nebo naopak by jste to ocenili 🤔

• Citovat
  • Upravit
223
2.9.25 08:35

@BonGaDonga Jak kdy, ale moc jsme to nedělali ani na začátku. Navíc teď jsou i technologie trochu jinde než před těmi 10 a více lety, tak člověk třeba nepíše, ale pošle fotku něčeho, co ho přes den zaujalo. Jinak to co zmiňuješ mi připadá milé, pokud to ale nepřeženeš a nezahltíš ženu milionem zbytečných zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BonGaDonga
2.9.25 09:35

Další dotaz ☺️ Jaka je pro Vás co jste tady představa, řekněme ideálního muže kterého by jste doma chtěli mít ale něco realistického ☺️ 😃 Třeba někoho jako je Brad Pitt neberu 🤣

• Citovat
  • Upravit
576
2.9.25 10:29

Já bych to ocenila, ale přítel na to není, takže nepíšeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.9.25 11:35

@BonGaDonga Klidně mi napiš soukromě. Co budu vědět zodpovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
2.9.25 21:47
@BonGaDonga píše: Více

Jo píšeme:) manzel je dost pryc, tak asi proto. No a obcas dojde i ma ten sex po telefonu..jsme spolu 30 let.
Navic my stereotyp moc nemame. Jsme každý něčím divný. A navzájem to respektujeme a vycházíme si vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
3.9.25 07:12

Píšeme. Potěší to.
Ideální muž? Ten můj! Brada Pita bych nechtěla. Je moc malý, málo svalnatý a moc exponovaný. 😁

• Citovat
  • Upravit
1103
3.9.25 07:59

Když je manžel na služebce, tak chci vědět jestli dojel v pořádku a pak si večer napíšeme, jak se kdo měl a popřejeme krásnou noc. A to jsme spolu skoro 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
3.9.25 09:55

Muj pritel treba primo nesnasi zpravy typu : Dobre rano, jak se mas, chybis mi apod :mrgreen: ja bych to uvitala, ale zase ho nechci prudit, takze my si takhle vazne nepiseme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.25 03:07

My si teda nic takového nepíšeme. Šetříme na kredit a ušetřené peníze za zbytečné SMS investujeme raději do manželské poradny když řešíme, proč nám to neklape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106696
4.9.25 05:14
@lísteček píše: Více

No to by byla pro mne konečná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...