Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
🤣 🤣Takhle, jeden z bodů co mě zajímá je, jestli si i po letech (třeba 10 let, po svatbě a dítěti, kdy je to takový ten stereotyp)píšete třeba zprávy na dobré ráno nebo dobrou noc pokud nejste zrovna spolu 🤣 Přijde Vám to spis dětinský nebo naopak by jste to ocenili 🤔
@BonGaDonga Jak kdy, ale moc jsme to nedělali ani na začátku. Navíc teď jsou i technologie trochu jinde než před těmi 10 a více lety, tak člověk třeba nepíše, ale pošle fotku něčeho, co ho přes den zaujalo. Jinak to co zmiňuješ mi připadá milé, pokud to ale nepřeženeš a nezahltíš ženu milionem zbytečných zpráv.
Další dotaz ☺️ Jaka je pro Vás co jste tady představa, řekněme ideálního muže kterého by jste doma chtěli mít ale něco realistického ☺️ 😃 Třeba někoho jako je Brad Pitt neberu 🤣
@BonGaDonga Klidně mi napiš soukromě. Co budu vědět zodpovím.
@BonGaDonga píše: Více
Jo píšeme:) manzel je dost pryc, tak asi proto. No a obcas dojde i ma ten sex po telefonu..jsme spolu 30 let.
Navic my stereotyp moc nemame. Jsme každý něčím divný. A navzájem to respektujeme a vycházíme si vstříc.
Píšeme. Potěší to.
Ideální muž? Ten můj! Brada Pita bych nechtěla. Je moc malý, málo svalnatý a moc exponovaný. 😁
Když je manžel na služebce, tak chci vědět jestli dojel v pořádku a pak si večer napíšeme, jak se kdo měl a popřejeme krásnou noc. A to jsme spolu skoro 20 let.
Muj pritel treba primo nesnasi zpravy typu : Dobre rano, jak se mas, chybis mi apod
ja bych to uvitala, ale zase ho nechci prudit, takze my si takhle vazne nepiseme ![]()
My si teda nic takového nepíšeme. Šetříme na kredit a ušetřené peníze za zbytečné SMS investujeme raději do manželské poradny když řešíme, proč nám to neklape.
Ahoj. Zajímal by mě Váš ženský názor na nějaké věci, je tu někdo kdo by si chtěl jen tak psát a rozebrat něco s mužem? ☺️