UK velikost dětských bot

4373
23.2.15 14:42

PORADÍTE? UK velikost dětských bot

Jsem úplné vemeno a nevím si vůbec rady :lol:

Potřebuju koupit v UK boty dětem, ale vůbec nějak nechápu ty velikosti. Nebo jako chápu, ale mám strach, že to chápu blbě a koupí se jiná vel. :roll: odpichuju se podle velikosti Crocsů, tu mají; dcera C11, syn C10.

Když je u C11 US velikost 28, platí to i pro UK? Já jsem si v UK kupovala boty vždy tak, že to jejich číslo je o jedno číslo větší, než ty naše (jakože naše 39 jsou tam číslované jako 38).

Dětem boty kupuju vždy přes eshop ale tentokrát je bude kupovat v kamenném přímo mamka, tak ať mám jistotu.

Předem moc díky a nesmějte se mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
892
23.2.15 14:51

Já používám tenhle převodník http://www.gigantshop.cz/…IKE-PUMA.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.2.15 15:01
@ivisek85 píše:
Já používám tenhle převodník http://www.gigantshop.cz/…IKE-PUMA.htm

Tady je ale zas jenom tady ta tabulka. Kdybych měla takovou, jako je nad tím pro ty pro dospělé tak pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
23.2.15 15:05

@BlueFairy Já myslela, že tohle stačí. Když má dcera č. 22 vidím v tabulce, že z Anglie objednám C5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
23.2.15 15:12

Pokud bude kupovat osobně, nabalila bych jí sebou ten pevný vysunovací metr a předala info o centimetrech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.2.15 15:18
@ivisek85 píše:
@BlueFairy Já myslela, že tohle stačí. Když má dcera č. 22 vidím v tabulce, že z Anglie objednám C5.

No jako to jo, jenže jedny boty má třeba 27 a druhé 29, každý výrobce to má jinak. Už se v tím nevyznám. Změřila jsem jim chodidla a posílám inches, bude si muset poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.2.15 10:58

Taky nad tim ted dumam.. vyhlidla jsem si pro syna boty od Nextu, ale vubec nevim.. syn ma nohu 17 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
24.2.15 12:29
@Tamtama píše:
Taky nad tim ted dumam.. vyhlidla jsem si pro syna boty od Nextu, ale vubec nevim.. syn ma nohu 17 cm

Můj taky :) Mamka nakonec odložila nákupy na zítra. Kdybys chtěla, může se ti zajít do Nextu zeptat. Pojede i do ikey a co si pamatuju, next je hned vedle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.2.15 20:56

@BlueFairy to by byla moc hodna.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie