Jaký kočárek - sporťák, velké požadavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24320
31.3.09 10:15

poradte

Ahojte,chtela bych poradit s kocarkem.Chceme na leto poridit sportacek mala bude mit v cervencu pul roku.Jenomze mam asi velke pozadavky: potrebuji prehazovaci rukojet,co nejlehci predstavuji si vahu kocarku okolo 7kg protoze uz ted je mala velka ma 62cm a 5650g a chtela bych sni trochu jezdit vlakem tak at se tam dobre da dat a mohla tam lezet kdyby jeste nesedela.Nemel by byt malej aby se v nem citila pohodlne.jenomzte dalsi problem nastava v kolach chtela bych nafukovaci nemusi byt primo nafukovaci ale nesmi byt ty male kola.Cena tak okolo 8tisic.max 10tis.Klidne muze byt trojkolka ta nevadi.Pro nas je nejdulezitejsi vaha kocarku a nafukovaci kola.klidne muzou byt golfky jak jsem se obcas divala tak nejake kocarky urcene od pul roku spadaji prave pod golfky.tak dekuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
3.4.09 04:01

poradte prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirca54
8.3.13 14:08

Dobrý den mám velikou prosbu nemá někdo staženou telenovelu divoká kočka (gata salvaje) slovenský :divoška rosaura strašně rada bych si ji stáhla ale na uložto je jen 106 dílu a ty další tam nejsou jestli ji někdo má na DVD nebo na VHS ráda ji od něj koupim anebo jestli někdo ví kde si ji budu moci stáhnout celou budu mu vděčna když mi poradi dabing muže byt i slovensky to mi nevadí děkuji moc za pomoc Mirca

• Citovat
  • Upravit
14
20.3.13 19:20

Ahoj tak skus x-lander xa. vyborny kočarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat