Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No za osmičku těžko říct, i na ten last to bývá dražší. I když ono záleží na tvých požadavcích a jak jsi náročná… Já bych asi problém vybrat měla, bývá to hodně přebraný ![]()
http://www.adrialand.cz/…me-9299.html
Tohle je naprosto luxusní!!
![]()
Sice bez jídla, ale kousek k vodě, nic mi jí tam nezajede, klídeček ![]()
Jídlo bychom museli s sebou..
No co takhle disneyland a pariž, ubytovani 7 nocí a vstup vas vyjde na 19000,– a cesta na 6500,– ale to je vic než 8000 na osobu, a bez jidla
Bulharsko za 8 i normál a s plnou penzí, jinak autem bez klimy na jih…to neeee.
@S.Ivanka píše:
Bulharsko za 8 i normál a s plnou penzí, jinak autem bez klimy na jih…to neeee.
To neee, nenašla jsem nic rozumného kolem osmi tisíc… ![]()
@Anonymní píše:
To neee, nenašla jsem nic rozumného kolem osmi tisíc…
Já také ne, a to už vybíráme dovolenou pár týdnů..letecky spíše 10 a víc.
@Anonymní píše:
To neee, nenašla jsem nic rozumného kolem osmi tisíc…
ne jo??? pak nevím nevím… já třeba našla Itálii, hotel s klimou a full servis, soukromá pláž
za 8… ale autobusem, ale uvažuju dát to s tříleťákem jako babička
My jezdíme s dětma autem do Chorvatska. Jezdíme přes noc, tak by se to dala zvládnou i bez klimy, dopoledne už by to bylo horší, než by jste dojeli na místo. Máme apartmán pro 5 za 40€ na noc, bez jídla. Hledala jsem teda dlouho.
S dětma bych to autobusem teda nedala.Jsou 3,takže pravidelné zastávky po 4 hodinách, to nevim, jestli by vydrželi. V noci možná jo, to se taky snažíme moc nestavět. Hlavně nám vyhovuje, že máme auto a kdyby cokoli, jsme pojízdný.
Ahoooj, dnes se tu s dovolenýma roztrhl pytel, tak se jdu poradit i já

Chceme letos někam, jsme dva dospělí a máme 2,5letou dcerku.
Přemýšlíme, jestli někam letět, nebo jen třeba Chorvatsko, nebo Itoška, ale vzhledem k tomu, že máme auto bez klimi, nevím nevím
A autobusem nevím, zda to malá vydrží.
Myslíte, že máme počkat na last a pak něco seženeme třeba kolem 8.tisíc za osobu letecky?