Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtela jsem se zeptat beru mercilon Ha a bohuzel mi nejak newihovuje delaji se mi pupinky nebo toe spis ted ze zacatku zacnu brat teprve 2 plato.Chtela jsem se zeptat jaka je slabsi HA na plet?nebo které vám pomohli?dekuju za odpoved
No minimálně ty tři měsíce až půl roku vydrž, než si tělo zvykne…
Já brala kdysi Pramino a teď Jeanine, nemůžu si vůbec na nic stěžovat.
Po porodu jsem měla Lunafem, bolela mě prsa, chuť na sex žádná, beďarů docela dost. Teď s Jeanine fakt super.
Jenže jedné to sedne, druhé ne… Těžko říct, poraď se s dr. ![]()
a asi mam vedlejsi reakce v posledni dobe me desne zacali swedit stehna coz nikdy neswedeli porad bych se skrabala a jsem desne naladova unawena porad bych jen spala.je mozne ze toe po ha
radši se dolmuv s doktorem, mě předepsal pramino a bylo mi znich 3 roky po ránu nevolno,ale pleť v pohodě a muj nový doktor nedělal žádný krevní testy a v ordinaci mi prodal Minervu, že jí mam brát 3 měsíce. Brala jsem jí tejden a každej den sem zvracela. Sestřička mě div neseřvala že sem jí vysadila
já teď beru YAZ,je tedy děsně drahý
ale taky si nemůžu stěžovat..před otěhotněním jsem brala Regulon,a nic moc…
Já brala Yadine je to silnější Yaz(s tím jsem měla rozhozený cyklus neustále) sice je drahý jak sviňa cca 850Kč ale luxus
žádné chutě,plet jak mimino(a to jsem měla vždycky problémovou),ještě jsem něco zhubla,žádné MS bolesti fakt paráda
verisek píše:
Já brala Yadine je to silnější Yaz(s tím jsem měla rozhozený cyklus neustále) sice je drahý jak sviňa cca 850Kč ale luxusžádné chutě,plet jak mimino(a to jsem měla vždycky problémovou),ještě jsem něco zhubla,žádné MS bolesti fakt paráda
Ono je to podle mého Dr asi stejný výrobce,a právě že by neměl zadržovat vodu.Za 850 je to dobrá cena,já ho mám od švagrové lékarnice za 890.
Ahojky.Téda Pipet s tím Lunafemem jsi mě vůbec nepotěšila.Mě ho teď napsala Dr.
Doteď jsem brala Loette,ale mám nějaké problémy s MS tak mi napsala Lunafem
![]()
boubelka76 píše:
Ahojky.Téda Pipet s tím Lunafemem jsi mě vůbec nepotěšila.Mě ho teď napsala Dr.Doteď jsem brala Loette,ale mám nějaké problémy s MS tak mi napsala Lunafem
![]()
Třeba ti sedne… To se tak nedá posuzovat, vyzkoušej a uvidíš. Taky ta cena je někde jinde než za tu Jeanine
, ale co, sedí mi, tak budu solit ![]()