Poraďte jakou HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
5.4.11 21:07

poradte jakou HA

ahojky potrebovala bych poradit beru antokoncepci mercilon ma20ee vubec jsem po nem nepribrala ale zhorsila se mi plet a jsem porad naladova.potrebovala bych nejakou a na plet ale nakou ktera nezadrzuje vodu.prosim poradte ktera vyhovuje vam.jestli jste taky nektera trpela na akne ktera a vam pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
5.4.11 21:20

A neměla bys tohle řešit na gyndě? :kytka:
Na pleť jsem brala Diane35, pak Belaru, Jeanine a sedla mi až Minerva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.4.11 21:25

chystam se tam a ted nemuzu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.4.11 21:30

Také se zeptám…

Jsem absolutně nemožná v tom, abych si každý den vzala prášek…prostě zapomínám… :roll:

Existuje nějaká antikoncepece-třeba injekce, která funguje déle ??? Nevíte, kolik asi stojí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
5.4.11 21:48

Zrovna je tu někde diskuze na téma antikoncepce injekční- Depo Provera, tam se jukni, jak to s holkama zamávalo. Jestli ti tabletky jinak vyhovují, jen zapomínáš, zkus náplasti nebo vaginální kroužek, ten je super.

Lenka512 píše:
Také se zeptám…

Jsem absolutně nemožná v tom, abych si každý den vzala prášek…prostě zapomínám… :roll:

Existuje nějaká antikoncepece-třeba injekce, která funguje déle ??? Nevíte, kolik asi stojí???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
5.4.11 21:57
Lenka512 píše:
Také se zeptám…

to je přesně můj případ :mrgreen:
mám injekci a stála mě asi necelý 5 kilo na 3 měsíce :wink:

• Citovat
  • Upravit
11502
5.4.11 22:13

Zakladatelko, ono je to takhle těžký řešit, každý vyhovuje jiná antiko, někomu Mercilon, jinýmu Logest a naopak si sednout nemusí, takže chce to zkoušet a radit se s gyndařem. Jsou prášky, náplasti, injekce, myslím, že jsou i podkožní implantáty, ale tím si nejsem jistá, pak je juvaring (myslím, že se to tak píše, antikoncepční kroužek) a tělíska, takže možností je opravdu hodně a je otázkou, která ti bude vyhovovat, já vyzkoušela 4 HA než jsem si našla tu svou a přesto HA se stejnými hormony, ale od jiného výrobce mi nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
5.4.11 22:17

Já brala Yadine ten i vyhovoval dokud jsem ji nevysadila na rok a pak se k ní vrátila a hned bylo nahoře pár kil díky tomu že jsme se zavodnila a co jsem ji vysadila tak hned to bylo dole.Kolegyně mám nehormonální tělísko je max. spokojená tak já osobněbych po porodu vyskoušela to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
83
9.4.11 14:06
anyta píše:
ahojky potrebovala bych poradit beru antokoncepci mercilon ma20ee vubec jsem po nem nepribrala ale zhorsila se mi plet a jsem porad naladova.potrebovala bych nejakou a na plet ale nakou ktera nezadrzuje vodu.prosim poradte ktera vyhovuje vam.jestli jste taky nektera trpela na akne ktera a vam pomohla

Porad se s gynekologem, my ti určitě neporadíme když každá HA má na každou ženu jiný vliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí