HA Regulon - špinění a bolest v podbřišku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.3.11 19:57

Regulon

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu.Již dva roky, jsem bez problémů užívala Regulon.V listopadu jsem měla střevní potíže, proto jsem HA vysadila. Nyní už jsem zdravá, proto jsem chtěla Regulon zase začít užívat. Počkala jsem si tedy na první ms, která přišla zhruba o pět dní dříve a byla opravdu velmi slabá. Vzala jsem si tedy první pilulku(17.3) ale krvácení pokračovalo. Bylo však stále slabší a trvá dodnes(27.3)(Už trvá 11 dní). Je to ovšem jen velmi malé špinění, které je doprovázeno nepatrnými bolestmi, spíše tlakem v podbříšku. Špinění je opravdu slabé, většinou zašpiním jen jednou denně v odpoledních hodinách. Prosím o radu, jestli mám v užívání dále pokračovat, nebo jej vysadit. Dále také jestli bych nemohla být těhotná, nebo jestli je tu riziko cysty. Předem moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.3.11 20:07

Udělala bych si raděj testík a když bude negativní, ber normálně dál..mělo by se to při dalším platíčku srovnat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.11 20:11

Dobře, děkuju :)
Toho špinění se tolik nelekám, protože hodně na netu píšou, že když se začne brát po dlouhé době HA, tak se může špinit, než si tělo zase zvykne.
Znepokojuje me tam ten tlak v podbrisku, ktery je vlastne denne a to nekolikrat, ale jen chvilkovy vzdycky… Bojím se, aby to nebyl nějaky zanet nebo něco podobného… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí