Mirena a MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
30.3.11 21:15

Mirena a MS

Hojky, holky nepotřebuji radu, ale spíš vědět jak to bylo u vás. Dnes jsem si nechala zavést Mirenu, snad jsem se rozhodla správně, ale chtěla bych vědět jak dlouho jste měli ms? Mě dr říkal, že bych měla mít 4 měsíce a pak by se mi měla vytratit, což by bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
648
30.3.11 21:22

Ahoj já mám mirenu něco přes rok a jsem s ní moc spokojená po zavedení jsem asi tři měsíce špinila ,teda ne v kuse ale třeba 10dnu a pak zase čtyři dny pokoj,a potom jako když utne od té doby mám od ms klid maximálně ta jednou za dva měsíce pul dne slaboučce zašpiním ale to je tak všechno, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.3.11 21:23

Ahoj, já mám mirenu zavedenou 3týdny a 3týdny to mám v kuse. Doufám každým dnem,že se mi ztratí..Jinak mi dr říkal,že bych to neměla mít vůbec, nebo hodně slabý po prvním vyčistění. Tak doufám, že měl pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
30.3.11 21:26
a to máš pořád stejně silnou nebo se intenzita mění?
jaanniik píše:
Ahoj, já mám mirenu zavedenou 3týdny a 3týdny to mám v kuse. Doufám každým dnem,že se mi ztratí..Jinak mi dr říkal,že bych to neměla mít vůbec, nebo hodně slabý po prvním vyčistění. Tak doufám, že měl pravdu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
30.3.11 21:28

mirenu mám rok a jsem nadšená. Zavedení tedy nebylo nic moc, pak jsem menstruuovala cca 14 dní v kuse a od té doby klídek, pohodička, jednou za dva měsíce lehké špinění cca 2 dny, max na slipovky … žádné bolesti, omdlívání, protékání, jsem nadšená :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.3.11 21:32

januliiik- dva dny silný..tři dny slabý…atd pořád dokola. Už mě to nebaví. Ale vydržim to, protože se těšim na to, že to mít pak už nebudu. (doufám) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
30.3.11 21:38

já mám mirenu od prosince. cca tři měsíce jsem s malýma přestávkama špinila či slabě menstruovala (ale vždy na slipovku). teď to je tak, že dva dny špiním, pak třeba 3 týdny pokoj. ale frekvence se protahuje, tak uvidíme jak to bude dál… v letáku se píše, že si to sedá 3-6 měsíců. a taky jsem víc špinila, když jsem měla virozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.11 22:07

Holky a dá se po zavedení provozovat sex? Jasně že vynechám při silným krvácení, ale představa, že budu 3-6 měsíců bez sexu, to radši sbohem mireno… :roll: Mám v plánu nechat si jí zavést hned v dalším cyklu…

• Citovat
  • Upravit
1442
30.3.11 22:09

Já mám Mirenu od loňského května. První 3 měsíce jsem téměř bez přestávky menstruovala, někdy víc, někdy míň, dostala jsem i jednu injekci na zastavení krvácení. Pak se to začalo usazovat, po cca 7 měsících od zavedení se mi to ustálilo na 4−5dní špinění (jen na slipovku), ale zkrátil se mi cyklus na 21 dní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
30.3.11 22:12
Anonymní píše:
Holky a dá se po zavedení provozovat sex? Jasně že vynechám při silným krvácení, ale představa, že budu 3-6 měsíců bez sexu, to radši sbohem mireno… :roll: Mám v plánu nechat si jí zavést hned v dalším cyklu…

v klidu, měla jsem doporučenou pauzu cca týden na zahojení případných oděrek od zavádění (stejně jsem 14 dní menstruovala, takže nic nebylo) - ale po tom týdnu už jsem teoreticky mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.3.11 22:13

Má kamarádka jí má rok a moc si jí chválí. Menses má jedno půldne. Ale trvalo půl roku, než se Mirena usadila a přestala mít obtíže (špinění, bolesti). Každýmu jí doporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.11 22:15
neumisa píše:
Anonymní píše:
Holky a dá se po zavedení provozovat sex? Jasně že vynechám při silným krvácení, ale představa, že budu 3-6 měsíců bez sexu, to radši sbohem mireno… :roll: Mám v plánu nechat si jí zavést hned v dalším cyklu…
v klidu, měla jsem doporučenou pauzu cca týden na zahojení případných oděrek od zavádění (stejně jsem 14 dní menstruovala, takže nic nebylo) - ale po tom týdnu už jsem teoreticky mohla.

Díky, reprodukční „povinnosti“ mám splněný, tak jdu do ní… :lol: 8-)

• Citovat
  • Upravit
1762
30.3.11 22:29

Já už ji mám pátým rokem a menstruaci mám celou dobu. Dva dny docela dost, pak pár dní špiním. Takže žádná tragédie.
V srpnu to bude pět let, takže přemýšlím, co dál. Je to ale pohodlné, takže ji asi nechám jen vyměnit. Zajímalo by mne ale, jestli tam zase bude těch 3-6 měsíců na usazení nebo už ne.
Co myslíte?
Díky za názory nebo zkušenosti,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.3.11 22:31
Halka píše:
Já už ji mám pátým rokem a menstruaci mám celou dobu. Dva dny docela dost, pak pár dní špiním. Takže žádná tragédie.
V srpnu to bude pět let, takže přemýšlím, co dál. Je to ale pohodlné, takže ji asi nechám jen vyměnit. Zajímalo by mne ale, jestli tam zase bude těch 3-6 měsíců na usazení nebo už ne.
Co myslíte?
Díky za názory nebo zkušenosti,
Halka

Já myslím, že už ne. Že už to budeš mít v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
31.3.11 08:29

Ahoj holky, moje zkušenosti s mirenou jsou více než pozitivní, nechala jsem si ji zavést hnedka po šestinedělí v únoru 2010 (asi 4 dny špinění) a první menstruaci slabou jsem měla v lednu 2011 :lol: :lol: :lol: (je fakt, že jsem po zavedení celý půlrok plně kojila)od ledna bylo ještě jednou začátkem března,ale jen asi 4 dny slabé špinění.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1