Poraďte ledničku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
17.4.12 21:24

ivulik123 no ono vestavby ariston opravdu nemá moc vymakané to je pravda, volně stojící lednice jiná fabrika=jiná kvalita. Electrolux zkus hledat model ERB34330W dá se sehnat za rozumnou cenu a pokud bosch tak počítej že tam by sis připlatila více třeba model KGV 39VW30 S zkus tuhle ale nevím jak moc bude dostupná, podpora pro
 http://www.bosch-home.com/…39VW30S.html?…

a podpora pro electrolux
http://www.electrolux.cz/…detail-page/?…
kdyby něco klidně se ptej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.4.12 15:48

Liebherr - to je Mercedes mezi ledničkami (jak říká můj muž)
My jsme sehnali za poloviční cenu, protože v obchodě jí měli jako výstavní kus. Byla jen zaprášená :-) Kupovali jsme v menším elektru za 12tis tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.8.12 09:46

Měla byste tip i na vestavnou kombinovanou lednici s mrazákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 13:38

Já mám teda americkou a jsem s ní spokojená, ale máma má taky whirpůlku normální už asi 10 let takže to jsou docela držáky, doufám že nám taky vydrží tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.8.12 18:53

Ahoj, tak mi měly tu,,vyhlášenou,,Liebherku a po 4 letech šla po několika reklamacích do kytek a už nikdy víc. Ted máme rok LG aa max. spokojenost. Samoodmrazovací, velký mrazák, A++,je tichá, co víc si můžem přát.

• Citovat
  • Upravit
645
11.2.14 14:45

Moje zkušenost je taková že jsme byli dva a ta lednička stačila tak tak, jakmile se narodila dcera a začali jsme kupovat jogurty a jiné mléčné výrobky tak už to nešlo nebyly kam dávat věci, ale je pravda že možná kdybychom chodili na nákup co dva dny asi by stačilo, ale jsme z vesnice a na nákup jezdíme 2× týdně takže pro tři lidi naprosto nevyhovující v našem případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.4.14 22:13

Americka

Obecne pouzivam uz jenom americke lednice(a stejne co je na nich vlastne americkeho, ze?), klasickou uz bych si ani nedovedla predstavit.
Uz nejakej ten patek mame Whirlpool WSF 7256 A+IX http://www.recenze-lednice.eu/…wsf-7256-aix a nemuzu si ji vynachvalit.

Sofina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
29.7.15 17:12

Obnovuji diskusi. Myslíte, že se vyplatí koupit drahou lednici? Mám na mysli kolem 25 000, Požadavky jsou velký mrazák, velký vnitřní prostor chladničky. Americkou nechceme. Máme na ní max 70 cm, na výšku klidně 2m. Vybrali jsme bosch a blomberg. Obě A +++, obě mají šířku 70 cm. Vyplatí se koupit tu A +++, nebo je lepší vzít levnější A ++ - myslím úspora energie vs. cena spotřebiče. Nebo levnější a po čase koupit novou :think: Díky za všechny názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
29.7.15 17:45

Kup si tu A+++

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
29.7.15 19:03
@Dorianne píše:
Liebherr - to je Mercedes mezi ledničkami (jak říká můj muž)
My jsme sehnali za poloviční cenu, protože v obchodě jí měli jako výstavní kus. Byla jen zaprášená :-) Kupovali jsme v menším elektru za 12tis tuším.

No, tak nám ten slavnej,,mercedes mezi ledničkama,,odešel po 2 a půl letech :roll: :cert: Už nikdy víc :cert:

Ted máme už 5 rokem 198 cm vysokou LG se zamoodmrazováním a jsme maximálně spokojení, je tichá, nežere moc energie, vnitřek velký, i mrazák :palec: Tehdy nás vyšla na nějakých 13 000,–

• Citovat
  • Upravit
437
29.7.15 23:12

@Honska muzu doporucit Hotpoint Ariston, taky jsme nechteli americkou. Ma A+++, 300 litru lednice a 169 litru mrazak, proti kalsickym lednicim s objemem mrazaku kolem 100 litru je to fakt rozdil :palec: Stala 20000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
22.8.15 10:51

Dobry den,
delame novou kuchyn. Priznam se, ze na lednice koukam az ted a docela me prekvapilo, ze jsou lednice 70cm siroke. Diky pani ve studiu jsem tak nejak zila v domeni, ze je normalni sirka lednice 60 cm. No, asi budem muset tu lednici resit co nejdriv, protoze v nasem navrhu pocitame s lednici sirokou jen 60 cm.
Proto bych se vas, zkusenych zen, rada zeptala na vase rady.
Predstavovala bych si lednici velkou, ne americkou, vysokou, klidne pres 2 metry, s mrazakem tak 2 max. 3 supliky. Jestli budou nahore nebo dole je mi jendo. Lednice nebude vestavena.
Muzete mi prosim poradit jaky je rozdil mezi tim A++ a A+++? Jen ve spotrebe nebo i v necem jinem?
Doporucily byste mi nejakou konkretni lendnici, znacku?
Jakou mate treba doma vy a jste s ni spokojene?

Diky vsem za tipy a rady.

Rovnou napisu, ze nepotrebuju zadnou buhvi jak drahou lednici. Zadne spesl funkce asi ani neocenim.

Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka.D1982
16.9.15 17:27

Mezi vestavnými lednicemi je obecně menší výběr než mezi volně stojícími. Vestavné lednice mají své výhody a nevýhody. Určitě trváš na té vestavbě?

Rozdíl mezi A+++ a A++ je pouze ve spotřebě, čím víc plusů, tím nižší spotřeba.

My měli Liebherr (vydržela 15 let), takže spokojenost. Teď máme 2 roky Samsung, tak uvidíme, jestli vydrží také tak dlouho. Určitě bych se dívala po tzv. beznámrazových lednicích - to je funkce k nezaplacení!

Nějaký výběr vestaveb mají třeba tady:
http://www.expert.cz/…-chladnicky/

Případně mrkni třeba na Heureku.

• Citovat
  • Upravit
22.10.17 20:48

Samsungy nejsou špatné

Já osobně mám s lednicí Samsung dobrou zkušenost. Měli jsme tedy doma americkou, ale ani ty klasické nevypadají špatně. Doporučila bych projít si při výběru uživatelské recenze na Heuréce + nastudovat si něco o jednotlivých značkách, mám na mysli třeba takový článek o lednicích , kde se přímo zaměřují na jednotlivé značky a rozebírají jednotlivé parametry. Za mě je to dobrý způsob, jak sesbírat informace a některé značky pak z výběru vyřadit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.9.19 20:03

Whirlpool taky nevydrží moc

Jo, Whirlpool jsou držáky. Po 9,5 roce nám odešla - vyteklo chladivo. Nikdy jsme jí nepřeváželi a poměrně jsme jí šetřili. Kupovali jsme jí asi za 16 000. Dnes po zkušenosti kupuju A+++ do 10 000,– s tím, že až třeba po 7 letech budu dávat této lednici valé, nebudu litovat tolika peněz. Jo, ta matička Země nám to jednou pořádně spočítá a zasloužíme si to. Plýtváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí