Test autosedaček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
2.7.09 11:14

Test autosedaček

Ahojky mám prosbu, před nedávnem byl v pořadu Černé ovce prováděn test dětských autosedaček, byla jsem dost v šoku, protože poměr cena/kvalita tu rozhodně nefungoval. Bylo to ovšem dost zkráceno s tím, že celé výsledky testu jsou v nějakém časopisu pro spotřebitele. Nezapamatovala jsem si bohužel název, tuším Test … a protože jsem z malého městečka u nás v trafikách mi jaksi neporadili.
Nemáte náhadou někdo toto číslo doma?
 Madla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
2.7.09 11:32

Ahoj, je to časopis dTest, vydává Občanské sdružení pro spotřebitele TEST, webovky www.dtest.cz , to číslo je z června 2009 (vychází jednou měsíčně), na webovkách není přístup k celým testům, teda alespoň myslím, já tam moc nechodím, protože časák odebírám (pro předplatitele 49,– měsíčně je za pusu), jsou tam dost často testy na dětské zboží všeho druhu.
Test autosedaček je tam už poněkolikáté.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.7.09 12:52

A z čehos byla v šoku? Já na ten pořad čekala a oni tam vůbec nic zajímavýho neřekli. Jen upozornili na ten časopis. Ani snad žádnou sedačku nejmenovali.
Ale jinak na netu ty testy jdou najít všemožně. Třreba v autosedačkách 9-18kg o nic píše Steeve snad pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.7.09 13:56

já osobně viděla Dtest na kočárky a výsledek mě hodně překvapil, jelikož vyhrál chicco multiway, měla jsem, není to žádná sláva :? takže testu sedaček v Dtestu bych až takovou pozornost nevěnovala, spíše bych se podívala na ADAC na crashtesty (jo, steeve se na ně vždy odvolává), pak ještě rak. automotoklub dělá taky.

obě naše autosedačky jsem vybírala podle nich, a třetí budu zase.

btw, černé ovce se dají najít v e-vysílání ČT, ne? já si tam třeba tu reportáž o kočárcích našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
2.7.09 17:49

http://www.autosedacky.estranky.cz/…esty-a-videa

koukni sem - tenhle odkaz sem dával nedávno steeve 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí