Čistící prostředky Dedra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.7.09 12:13

čistící prostředky Dedra

Ahoj, u nás v Jihlavě teď otevřeli nový obchod - jmenuje se „Ekodrogerie“ a nabízejí v něm jen výrobky značky Dedra. Ten týpek co tam prodává je samozřejmě vychvaluje, jsou ekologické, laciné, skvělé.. :wink:
Nemáte s nimi někdo zkušenost? Kupuju si totiž věci od firmy Ecover, ty nám vyhovují (hlavně prací prášky vyhovují naší ekzematické dcerce), ale jsou o dost dražší. Tak pokud by tahle Dedra byla fajn, asi bychom přešli k ní.. jenže riskovat, že se Eliška zse celá osype.. brrr
Tak se radši ptám, líná huba holý neštěstí, žejo? :D
Díky
Naivní kačátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
9.7.09 20:27

Dedra

Ahojky, já něco od Dedry mám a jsem spoojená. Ecover jsem měla asi 2×. jinak v Dedře peru - a jsem OK - nikdo se neosypal, mám aviváž atd.

Tak mě napadlo,že Dedra má taky vzorky na zkoušení - tak si o ně řekni - třeba aviváž jsem měla vzorek a pak teprve kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.7.09 22:14

Ahoj, já osobně jsem jejich výrobky ještě nevyzkoušela, ale kámoška používá jedině od nich a je maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:11

Já se chci zeptat, zda-li je dedra opravdu ekologická, jelikož obsahuje fosfáty… :think: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.4.13 20:22

@emiliasofi Fosfáty jsou právě ekologické. Mnohem horší jsou enzymatické prací prostředky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
30.4.13 20:23
@emiliasofi píše:
Já se chci zeptat, zda-li je dedra opravdu ekologická, jelikož obsahuje fosfáty… :think: :think: :think: :think: :think:

A na to jsi přišla jak, že obsahují fosfáty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
30.4.13 20:24

Výrobky Dedra neobsahují chlór, formaldehyd, perboráty, ani fosfáty! Stačí si projít jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:25

No je to napsané na obalu u tekutého přípravku do myčky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.4.13 20:25

Je ekologická a já už třebas peru jen v jejich výrobkách, třebas taková banánová aviváž, mnamky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:32

Cituji složení: jako první 5-15% fosfáty - - - pak další věci…nezdá se mi tedy moc ekologická :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
30.4.13 20:33

Koukala jsem teď na to a vznesla na Dedru dotaz. Fakt jsem to netušila a jsem zvědavá na odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.4.13 20:36

http://cs.wikipedia.org/…Fosf%C3%A1ty v čem jsou neekologické?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.4.13 20:36

Proč ti vadí zrovna ty fosfáty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:37

http://www.veronica.cz/?…
tak bohužel Dedra nenese žádné označení jako ekologická kromě toho, že to o sobě říkají. Ba dokonce nemá ani žádné certifikáty jako např. ekologicky šetrná apod… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
30.4.13 20:38
@dituleska píše:
http://cs.wikipedia.org/…Fosf%C3%A1ty v čem jsou neekologické?

Hm, to mi teda nepříjde neekologické. Proč se ale Dedra dušuje, že její výrobky neobsahují fosfáty a přitom je tam má? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí