Čistící prostředky Dedra
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@emiliasofi oni nikde ale nemají napsáno že jsou ekologický!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt sorry, nevím, proč to blbne a cpe to sem ten obrázek, místo odkazu…
. Snad to tam vyčtete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
@emiliasofi Jestli chceš něco ekologického, nešpekuluj nad Dedrou a kup si mejdlo.
no spíš se vrátim k ecoveru!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše:
@emiliasofi oni nikde ale nemají napsáno že jsou ekologický!!
no právě že to cpou všude, že je to ekologická drogerie. V katalugu x-krát…ekologie bla bla bla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emiliasofi že se snaží být v souladu s ekologií ne že jejich výrobky jsou ekologocké
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska - tak jsi asi neviděla katalog : http://katalogy. dedra. cz/Catalogue-jaro-leto-2013/#page=22-23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše:
@emiliasofi že se snaží být v souladu s ekologií ne že jejich výrobky jsou ekologocké
evidentně bezvýznamná hříčka slov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarita píše:
@dituleska - tak jsi asi neviděla katalog : http://katalogy. dedra. cz/Catalogue-jaro-leto-2013/#page=22-23
no právěm všude se ohánějí ekologií, ale je to jen past na zákazníky a peněženku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarita tak je ale napsáno že ekologie je na prvním místě a co výrobky neobsahují ne, nikde nevidím nadpis-eko výrobek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě do nedávna byla v katalogu taková „upoutávka“ na ekologii skoro přes půl stránky, ale v novým katalogu už to tam není
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emiliasofi Prostě vodí za nos
řekla bych, že jsou to obyčejné výrobky s mlhou okolo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco od Dedry jsem vyzkoušela, ale mnohem lepší je jejich odnož Eurona
. Dedra se zaměřuje na růžnou škálu výrobků, kdežto Eurona pouze na drogerii a fakt je super. Hlavně ten jejich prací prášek a aviváž. Sašetky používám do skříní, aby mi vonělo oblečení. 6 letá dcera má ve skříni vůni fialek a oblečení ji voní teda nádherně. Učitelky ve školce si k ní pořád čichají ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tiger-lily píše:
@emiliasofi Prostě vodí za nosřekla bych, že jsou to obyčejné výrobky s mlhou okolo.
Krásné obaly, krásné katalogy, krásné webovky…navoňěná bublina.
To složení prostředku do myčky mě dostalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska - tak je to pak klamání zákazníka. Vidíš, že evidentně spoustě zákazníků příjde, že ty výrobky jsou ekologický, ale oni nejsou. Jen si umí hezky zahrát se slůvky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já vám to neberu
já jsem s ní spokojená a je jen na vás co budete používat vy
a hraní se slůvky??-to je dneska všade!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit