Čistící prostředky Dedra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
30.4.13 20:51

@emiliasofi oni nikde ale nemají napsáno že jsou ekologický!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
30.4.13 20:52

Fakt sorry, nevím, proč to blbne a cpe to sem ten obrázek, místo odkazu… :nevim:. Snad to tam vyčtete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:52
@Tiger-lily píše:
@emiliasofi Jestli chceš něco ekologického, nešpekuluj nad Dedrou a kup si mejdlo. ;)

no spíš se vrátim k ecoveru! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:54
@dituleska píše:
@emiliasofi oni nikde ale nemají napsáno že jsou ekologický!!

no právě že to cpou všude, že je to ekologická drogerie. V katalugu x-krát…ekologie bla bla bla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.4.13 20:55

@emiliasofi že se snaží být v souladu s ekologií ne že jejich výrobky jsou ekologocké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
30.4.13 20:56

@dituleska - tak jsi asi neviděla katalog : http://katalogy. dedra. cz/Catalogue-jaro-leto-2013/#page=22-23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:57
@dituleska píše:
@emiliasofi že se snaží být v souladu s ekologií ne že jejich výrobky jsou ekologocké

evidentně bezvýznamná hříčka slov :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:58
@Clarita píše:
@dituleska - tak jsi asi neviděla katalog : http://katalogy. dedra. cz/Catalogue-jaro-leto-2013/#page=22-23

no právěm všude se ohánějí ekologií, ale je to jen past na zákazníky a peněženku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.4.13 20:59

@Clarita tak je ale napsáno že ekologie je na prvním místě a co výrobky neobsahují ne, nikde nevidím nadpis-eko výrobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
30.4.13 21:00

Ještě do nedávna byla v katalogu taková „upoutávka“ na ekologii skoro přes půl stránky, ale v novým katalogu už to tam není :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.4.13 21:00

@emiliasofi Prostě vodí za nos :D řekla bych, že jsou to obyčejné výrobky s mlhou okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. mili
30.4.13 21:02

Něco od Dedry jsem vyzkoušela, ale mnohem lepší je jejich odnož Eurona ;). Dedra se zaměřuje na růžnou škálu výrobků, kdežto Eurona pouze na drogerii a fakt je super. Hlavně ten jejich prací prášek a aviváž. Sašetky používám do skříní, aby mi vonělo oblečení. 6 letá dcera má ve skříni vůni fialek a oblečení ji voní teda nádherně. Učitelky ve školce si k ní pořád čichají ;)

• Citovat
  • Upravit
@Tiger-lily píše:
@emiliasofi Prostě vodí za nos :D řekla bych, že jsou to obyčejné výrobky s mlhou okolo.

Krásné obaly, krásné katalogy, krásné webovky…navoňěná bublina. :cert: To složení prostředku do myčky mě dostalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437

@dituleska - tak je to pak klamání zákazníka. Vidíš, že evidentně spoustě zákazníků příjde, že ty výrobky jsou ekologický, ale oni nejsou. Jen si umí hezky zahrát se slůvky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.4.13 21:05

Holky já vám to neberu :D já jsem s ní spokojená a je jen na vás co budete používat vy :D a hraní se slůvky??-to je dneska všade!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí