poraďte mi golfky?

146
24.5.08 18:26

poraďte mi golfky?

holky,potřebuji alespon trochu znát váš názor.mám quiniho a můj skoro 4 měsíční klučík je tam napresovaný takže jsem ho už sundala a na:,–(ila sporťák,–není na uplný leh takže urychleně jdu koupit golfáče -PEG PERego p3 nebo baby confort LOLA nebo máte nějaký tip?moooooc děkuji za nějakou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
473
24.5.08 23:29

typický příklad, že super drahé, sumer moderní kočáry mají jen super design jinak jsou na prd.

No já doporučuju: nic nekupuj urychleně, le pořádně si rozmysli co od kočáru chceš a vyber si něco praktického.

Já měla polský Roan trojkombinaci za 4 500 a odvozila jsem v něm obě děti bez jedniného problému… prostorný, polohování dolehu i nožiček, přehazovací rukojet, nafukovací kola super i do terénu. všechno šlo vyprat… no paráda.

Ted jsme si koupili nový sporták do auta a na dovolenou (fabie - mini kufr :o(). A zase jsem vybírala především podle praktičnosti. Takže polohovací až do lehu, maličký složený, lehký, spojená rukojet - aby se dal ovládat jednou rukou. Protože je pěkně jezdíme ted hlavně s ním. Je to chicco simlycity. Rozhodně doporučuju. Ale pozor! je taky dost malý (což já jsem třeba chtěla!) a nemá přehazovací rukojet, takže vám může vadit sluníčko (nám už nevadí, dcera je už větší a taky si nechá dát sluneční brýle.)

jojo…moc se mi líbily golfky quinny…krása to jo… ale umí za ty prachy totéž co nejlevnější golfky z tesca - čili nic. Je to jenom vozítko pro prcka, který chodí sám a nikdy v nich nespí.

Dobrý výběr přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.5.08 23:33

chicco simplycity (omlouvám se za překlepy) Ale dítě do půl roku do golfek vůbec nedávej určitě to pro něj ani pro tebe nebude to pravé. Golfky jsou až pro sedící děti… cca od půl roku výš.

jo a ty dva co máš vybrané, mají děsně malý kola! bude se nima blbě jezdit a prcek ucítí každý hrbolek…a se dvěma dětma rozhodně doporučuju spojenou rukojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
25.5.08 11:20

Ryko,
já bych ti doporučila Inglesinu Zippy, je mnohem lepší než Peg Pérego. Ty dva kočárky jsou si podobné, ale jinak je to nebe a dudy. Zippy je perfektně odpružený, má větší kola, opěradlo je dost dlouhé a jde až skoro do lehu a boudička jde krásně přetáhnout před dítko, takže při mírném deštíku můžes připevnit pláštěnku jen do pasu a zbytek obstará bouda. Prcek tak bude krásně dýchat. Tohle se mi na něm líbí nejvíc.
Jinak už jsem Zippy vychválila v několika diskusích tady, tak můžeš pohledat. Peg Pérego má kamarádka a není s ním spokojená. Brzo jim ujížděly kolečka, takže jezděj jen se zaaretovanýma a to je u golfek dost podstatná závada, že? :lol:
Sedadlo je široké přiměřeně, u golfek ani moc velké být nebývá, ale Mates v něm jedzil ještě ve dvou a půl letech v pohodě.
Teď mám Zippy znovu pro Ondru a opět jsem moc spokojená.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
25.5.08 20:40

Chicco simplicity se mi také mooooc líbí, ale nemají polohování nožiček. Tak jsem do nich „nešla“. Mám chipolino Rapido. Super velký kočárek, spojená rukojeť, odpružený,o teplený nánožník a pláštěnká v ceně,velká kola, doporučený už od o+… a výborně se s ním jezdí i jednou rukou (mám pocit, že kočárek jede sám a já se jen držím). Za cenu 4000,– super kočár. Ložná plocha 96 cm, je stejně velký jako naše staré (otřesné) golfáče ABC Design, a syn v nich v pohodě seděl i ve třech letech (a to je dlouhán) teď ve čtyřech má 110 cm a do rapida se v pohodě vejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
25.5.08 22:06

Já teda měla PP, ale tak nějak musím nesouhlasit s Meduzou....... s tou boudičkou je to úplně stejné, taky jde krásně přes dítko překlopit, opěrka jde taky skorodolehu, kočár prostorný, myslím, že tyhle dva modely jsou naprosto stejné. Jediné co teda nemůžu porovnat, je to odpružení, se Zippym jsem nejezdila........ ale jinak jsem odjezdila s PP dva roky po Brně plus nějaké dovolené, čili i kapku horší terén a nikdy nebyl problém s kolečky apod., vlastně s ničím. U druhého dítka bych šla do PP zase. Tímto nehaním Zippy, to vůbec ne, jen prostě chválím PP :))

Jinak je pravda, že golfky jsou i od výrobce psané od 6. měsíce, a i když PP i Zippy jsou do lehu opravdu dost, asi bych to ani tak neriskovala. Já měla naštěstí holku letní, tak do golfek šla až to další jaro jako 9měsíční. Jsem ale možná exot, do postýlky jsem jí dala polštářek taky až nějak v těch 9 nebo 10 měsících, od kamarádek děti spaly na polštáři mnohem mnohem dřív, kojenecký mlíko jsem vařila do 2 a třičtvrtě roku, až to bylo trapné, tak možná všechno přeháním.
Každopádně, Ryko, pokud půjdeš do PP, tak opravdu neprohloupíš, ten druhý Tebou vybraný kočárek neznám.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4