Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevíte prosím někdo jak se jmenuje dřevěná hra po děti.
Vypadá tak, že je tam otočné kolo na kterém jsou myslím umístěné muchomůrky a naspodu muchomůrky je schovaný obrázek. Nemůžu to nikde najít a nevím jak se to jmenuje.
Ahoj, já bych spíše potřebovala poradit s jednou starší hrou na pc.
Na začátku hry se začínalo s jednou budovou a 3postavičkami (myslím), smyslem hry bylo rozrůstat „rodinu“ kolonii, na hlavni budovu se dalo kliknout že chcete miminko a vybrat si holku nebo kluka, daly se chytat ryby pro obživu vesničanů, kácet dřevo a stavět další budovy.
Nenapadá vás některou něco takového?
a Settlers to na 100%není
Děkuji
Knight & Merchants?
Dune II
Age of Empires
Total anihilation
toho je…
Ahoj holky,
nevíte některá jak se jmenuje tato hra: jsou dvě pálky se suchým zipem, které se dají navléct na ruku a hází se jakoby tenisákem a tou pálkou se chytá. Snad se teda někdo v mém popisu vyzná ![]()
předem děkuji z odpovědi ![]()
@BAZÁREK ANGIE no je to něco podobného, ale to co myslím se dalo přidělat na ruku, nemělo to madlo
Ahoj,
potřebovala bych poradit název hry.. tedy, ani nevím jestli ji mají tady v ČR
hodně jsem to viděla v amerických filmech a dcera loni říkala že jí hráli ve školce. Jde o hru pro min dva hráče, hraje se na zemi a jak se přes sebe lidi proplétají když musejí dát nohu tam a tam a pak ruku tam a tam.. Vůbec nevím jak by se mohla jmenovat a doufám že aspoň trošku chápete ten můj „dokonalý“ popis hry
![]()
Nemusí se to ani kupovat, stačí si namalovat na staré prostěradlo lihovkou kolečka, 4 od každé ze 4 barev. Jedna barva v jedné řadě.