Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, uvažuju zda koupit malému (15m) k Vánocům hru Den a noc - http://www.zbozi.cz/…t-den-a-noc/. Je sice od dvou let, ale časem by do ní dorostl, navlékání ho docela baví, tak by si s ní lehce pohrál už teď. Jen nevím, jestli to za to stojí. Máte ji někdo? Doporučujete? Díky
Ahoj, my ji máme ale mladší sis tim moc nehraje, teda hraje a skládá ale ne podle předlohy
to dělá až starší, jsou ji 4
Ahoj, koupila jsem jí dceři k Vánocům (v lednu jí budou 2), miluje puzzle, tak doufám, že hra jí taky chytne… Jinak mně osobně se hra líbí, zpracovaná je moc pěkně..
My ji zkoušeli na jedné akci a holkám se líbila ale jsou jim 4, kdyby byly menší tak bych koupila. ![]()
Ahoj, prosím o info, máte někdo tuhle hru - baví to děti?? Uvažuji pro malou k Ježíškovi, má 2,5 roku.. díky ![]()
@aakaficko My ji máme, kupovala jsem 2-leťákovi, baví ho, navléká, teď ve 3 letech už zkouší podle předlohy, baví i předškoláka, ale ten už dělá tu těžší verzi-noc. Doporučuji.
@Pe-G děkuju, mně se to moc líbí, myslím, že i malou to bude bavit - má ráda stavění kostek, plastelínu, malování a tohle mně přijde super ![]()
Hlasim ze u nas i po dvou letech frci, starsi 6 sklada noc, mladsi den. Bavi to obe