Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych se zeptat, v jakém věku si s ním dítě zahraje, jak jde mačkat, jestli bez potíží apod. a co vlastně všechno umí? Na netu se dočtu teorii, ale ráda bych z praxe - děkuji. ![]()
http://www.superprodukt.eu/…ruzova-1-499 jestli myslíš tohle tak ho máme, mačkat jde i dvouletý, mluví to potichu, buď to říká písmenko, nebo hláskuje slovo (obrázek u písmene) nebo ho to jen řekne. pak tam je režim otázek-najdi kde je písmeno… a pár tlačítek s melodií. u nás oblíbená hračka, starší se podle toho anučila poznávat pár písmenek a obě se tim suprově zabaví třeba v autě
Jojo to je přesně on, šlo mně celkem i o tu zábavu v autě. Tak to jsem ráda, že jste spokojeni. Některé tablety jsem četla recenze, že dítě kolem dvou let, ani prej nezmáčkne…proto jsem se ptala. Takže za sebe doporučuješ jo? Nebo jsou i nějaké s více funkcema třeba lepší nevíš? Děkuji ![]()
Zmáčkne to uplně v pohodě, my teda kupovali pro starší ke 4. anrozkám ale hrajou sis tim obě stejně
no, za mě bych víc funkcí nehledala, děcko s ev tom pak ani neorientuje-na víc funkcí pučíme natce manžela tablet nebo si sedne k mýmu pc
umáčkne fakt lehce, navíc mě se líbí ta hlasitost-neječí to jak pouťová atrakce. a je dost odolnej-holky s ním kolikrát třískly, duply na něj a furt žije. takže za sebe doporučuju, navíc je cenově dobře dostupnej
Tak děkuji moc, právě jsem našla na slevovém portále za dobrou cenu, tak se asi nechám zlákat
.
Já taky nakonec objednala, za ty peníze si říkám a co jsem se dívala včera, tak asi skoro dvě stě se jich zase prodalo..a to už skoro končí ta nabídka. ![]()
Holky, kde jste ho sehnaly? Já to nenašla. A je ta sleva ještě aktivní?
Ještě tři dny, vidím, že to funguje rychlostí blesku, supeerrr
![]()
Je to stara diskuze, tak by me zajimalo jake jsou zkusenosti s touto hrackou?
@slivovicka mám ho doma. Na můj vkus dost hlučné a určitě pro starší dítě.