Hračka do vody - sprcha

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2417
18.11.12 11:59

Hračka do vody-sprcha

Ahoj, chci koupit synovi 16m hračku do vody, co funguje na principu sprchy. Chtěla jsem od yookidoo -kouzelny kohoutek nebo od Munchkin vodni-sprcha-zelva, ale bojím se, aby to hned nezničil. Tak se chci zeptat, jestli některou máte a doporučujete nebo ne. A jestli neznáte ještě něco podobného. bohužel mi nejdou vložit přímo odkazy, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
18.11.12 12:04

Malá jí dostane k narozeninám, koupila jsem v Tescu za 118 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
18.11.12 12:06

Kamarádka má pro holčičku od yookidoo takový vodotrysk http://www.malvik.cz/…avna-fontana
a je to opravdu moc pěkné. taky jsem nad tím pro malého přemýšlela, ale koupeme ho spíš v sedátku ve sprše, tak bysme to neužili. ale kamarádka to právě dávala holčičce i v létě do bazénku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.11.12 12:10
@maraida píše:
Malá jí dostane k narozeninám, koupila jsem v Tescu za 118 Kč.

A víš značku prosím, tos jí kupovala někdy teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.11.12 12:11
@adell píše:
Kamarádka má pro holčičku od yookidoo takový vodotrysk http://www.malvik.cz/…avna-fontana
a je to opravdu moc pěkné. taky jsem nad tím pro malého přemýšlela, ale koupeme ho spíš v sedátku ve sprše, tak bysme to neužili. ale kamarádka to právě dávala holčičce i v létě do bazénku.

To je taky pěkné, ale není to přesně to, co bych chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
18.11.12 12:18

JJ, kupovala jsem to před 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
18.11.12 13:21

Ahoj, máme v plánu kupovat yookidoo, takže zkušenost neřeknu. ale má jednu výhodu, jde na baterky. takže voda opravu poteče.
mám obavy že ta z tesca bude dost náročná pro dítě a neznačkne ji aby tekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
18.11.12 14:08

Měli jsme Yookidoo kohoutek a dobrý, ale máme kulatější vanu, takže se kvůli tomu musí napouštět víc vody. Navíc my ani moc nekoupeme, spíš sprchujeme, takže jsem kohoutek zas prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markmar78
19.11.12 15:35

Anastazie, jak víc vody? Vždyť to čerpadlo je v dolní části toho kohoutku, takže přece stačí napustit tak 10cm vody.

• Citovat
  • Upravit
Irrenna
9.3.13 15:30

fontána

Tak u nás určitě super fontána od Yookidoo.

neustále stříká voda, protože je to na baterie.

• Citovat
  • Upravit
67
12.3.13 13:19
@maraida píše:
JJ, kupovala jsem to před 2 týdny.

A ta sprcha funguje jak? To je na baterie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.3.13 18:39

@KarPa ne na baterie není. Když chce, aby jí z kohoutku tekla voda tak musí mačkat to tlačítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.3.13 19:24
@maraida píše:
@KarPa ne na baterie není. Když chce, aby jí z kohoutku tekla voda tak musí mačkat to tlačítko.

a umáčkne to? neni to náročné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.3.13 16:09

Ahoj já malému koupila yookidoo kohoutek a i tu vodní fontánku… Kohoutek jsem dvakrát reklamovala a už teda došel dobrý kus… a ten jede…a asi po druhém použití nám nejede fontána… malý ji neudělal nic… A když jsem to reklamovala podruhé paní na eshopu byla neochotná atd…takže bych si u ní už nic nekoupila… a když mi měnila ten kohoutek říkala že už je to kamion s dobrým zbožím…že předtím dovezli nějaké ve kterých byla vada… já už bych to za ty peníze nekoupila.. jen kvůli tomu chování…ale jinak si prcek s kohoutkem vyhraje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.3.13 16:15

@KarPa zatím ještě mačkáme za ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie