Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci koupit synovi 16m hračku do vody, co funguje na principu sprchy. Chtěla jsem od yookidoo -kouzelny kohoutek nebo od Munchkin vodni-sprcha-zelva, ale bojím se, aby to hned nezničil. Tak se chci zeptat, jestli některou máte a doporučujete nebo ne. A jestli neznáte ještě něco podobného. bohužel mi nejdou vložit přímo odkazy, díky
Malá jí dostane k narozeninám, koupila jsem v Tescu za 118 Kč.
Kamarádka má pro holčičku od yookidoo takový vodotrysk http://www.malvik.cz/…avna-fontana
a je to opravdu moc pěkné. taky jsem nad tím pro malého přemýšlela, ale koupeme ho spíš v sedátku ve sprše, tak bysme to neužili. ale kamarádka to právě dávala holčičce i v létě do bazénku.
@maraida píše:
Malá jí dostane k narozeninám, koupila jsem v Tescu za 118 Kč.
A víš značku prosím, tos jí kupovala někdy teď?
@adell píše:
Kamarádka má pro holčičku od yookidoo takový vodotrysk http://www.malvik.cz/…avna-fontana
a je to opravdu moc pěkné. taky jsem nad tím pro malého přemýšlela, ale koupeme ho spíš v sedátku ve sprše, tak bysme to neužili. ale kamarádka to právě dávala holčičce i v létě do bazénku.
To je taky pěkné, ale není to přesně to, co bych chtěla ![]()
Ahoj, máme v plánu kupovat yookidoo, takže zkušenost neřeknu. ale má jednu výhodu, jde na baterky. takže voda opravu poteče.
mám obavy že ta z tesca bude dost náročná pro dítě a neznačkne ji aby tekla
Měli jsme Yookidoo kohoutek a dobrý, ale máme kulatější vanu, takže se kvůli tomu musí napouštět víc vody. Navíc my ani moc nekoupeme, spíš sprchujeme, takže jsem kohoutek zas prodala.
Anastazie, jak víc vody? Vždyť to čerpadlo je v dolní části toho kohoutku, takže přece stačí napustit tak 10cm vody.
Tak u nás určitě super fontána od Yookidoo.
neustále stříká voda, protože je to na baterie.
@maraida píše:
JJ, kupovala jsem to před 2 týdny.
A ta sprcha funguje jak? To je na baterie?
@KarPa ne na baterie není. Když chce, aby jí z kohoutku tekla voda tak musí mačkat to tlačítko.
@maraida píše:
@KarPa ne na baterie není. Když chce, aby jí z kohoutku tekla voda tak musí mačkat to tlačítko.
a umáčkne to? neni to náročné?
Ahoj já malému koupila yookidoo kohoutek a i tu vodní fontánku… Kohoutek jsem dvakrát reklamovala a už teda došel dobrý kus… a ten jede…a asi po druhém použití nám nejede fontána… malý ji neudělal nic… A když jsem to reklamovala podruhé paní na eshopu byla neochotná atd…takže bych si u ní už nic nekoupila… a když mi měnila ten kohoutek říkala že už je to kamion s dobrým zbožím…že předtím dovezli nějaké ve kterých byla vada… já už bych to za ty peníze nekoupila.. jen kvůli tomu chování…ale jinak si prcek s kohoutkem vyhraje..