Kolik máte doma hraček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
241
16.11.12 19:27

Kolik máte doma hraček?

Milé maminky, chtěla bych znát váš názor a vědět kolik mají vaše děti hraček a kolik jich dostanou k vánocům? Mám doma 6 měsíčního kluka a máme cca 20 kousků hraček, jedna známá se na malého přijela podívat a skoro mě napadla že co jsem to za matu, když si nemá náš malý ani pořádně s čím hrát! Mě připadá že jich má až až, taky mu jich vždy polovinu schovám a střídáme je cca po 14 dnech :)
K vánocům jsme mu koupili chodítko a nějaké drobnosti jako figurky do vody nebo balónek. Myslím si že je to pro 8 měsíční dítko dostačující stejně z toho nebude ještě nic mít :|
Jak to máte vy doma? Ještě by mě zajímalo kam uklízíte hračky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14679
16.11.12 19:29

Já mám 1/2 ročníholčičku hraček má cca 8-10kousků kupovaných a 6 kousků šitých na vánoce chystím koupit 2-3 hračky. Myslím, že to bohatě stačí, malá si stím krásně vyhraje a nevypadá, že by jí něco chybělo. Hračky neuklízím má je na hrací dece :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
16.11.12 19:33

My mame porad v prumeru tak 20 hracek. Nektere schovavam, nektere ma k dispozici porad. Ale stejne si s hrackami moc nehraje, takze se vetsinou vali v koute. :)
Az si hrat bude, tak jich mozna bude mit o neco vic. :think:

• Citovat
  • Upravit
10713
16.11.12 19:35

Moc :mrgreen: ale hrají si skoro se vším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
16.11.12 19:37

@Lussye Já si myslím že našich 20 kousků je až moc a proto mu je střídám krásně si vyhraje i se dvěma :D
@Scarlett2011 to my si s hračkami vyhrajeme :D
@pomeranca co je to moc, cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
16.11.12 19:39
@Lucipe píše:
@Lussye Já si myslím že našich 20 kousků je až moc a proto mu je střídám krásně si vyhraje i se dvěma :D
@Scarlett2011 to my si s hračkami vyhrajeme :D
@pomeranca co je to moc, cca?

Syn si hodne hral donedavna, asi do 15 mesicu. Pak zacalo horolezecke obdobi a ted cely den jen leze po skrinich, do supliku, na stul nebo beha a o hracky uz nejevi zajem. :)

• Citovat
  • Upravit
byron
16.11.12 19:40

@Lucipe tvoje známá je jedna z těch řekla bych skoro povrchních? nebo nevím, děti přeci potřebují ke štěstí malinko hraček…

Hračky uklízíme do takových těch sudů na hračky ve tvaru zvířete, do boxů… Volně po bytě se válet celý den nesmějí.

• Citovat
  • Upravit
17013

20 hraček? :oops: Tak to by byl můj sen. Malej jich má hodně :oops: A i když jsem původně chtěla pod stromeček tak 2-3 dárky, nějak mi to nevychází :oops: Hračky ukládáme do dětských plastových boxů, ty má 4, pak má velkej kýbl s kostkama a plnou menší skříňku a hodně jich mám v posteli, že mu je budu měnit až ho tyhle přestanou bavit. ale je fakt, že malej si s hračkama hraje dost. Spíš mi překážej ty velké kusy- tatrovka, chodítko, odsrkovadlo, hopsací osel a houpací kůň. Jo a ještě hrací stoleček :zed: Ještě má i hračky v ohrádce v obýváku. Máme malou hračkárnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144

My máme taky nějak kolem dvaceti hraček. Z toho jednu takovou „hlavní“, kde je víc funkcí a jinak takový normální, chrastítka, pískátka, šusťátka atd. A upřímně, hraje si asi s osmi hračkama a to na přeskáčku :mrgreen: A já osobně si myslím, že je lepší mít třeba míň hraček, kterých si bude vážit a mít je rád, než mít 50 hraček a nevědět, s čím si hrát dřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.11.12 19:41

Teď se mi příspěvek smazal, tak to musím napsat znovu :) V tomhle věku určitě dítě moc hraček nepotřebuje, osobně vím, že mimčo si krásně vyhraje s obyčejnými věcmi jako vařečka nebo šála, ostatně to je zaujme vždycky nejvíc. Naše Eliška měla minulý týden rok a už teď mám pocit, že má hraček ažaž. K Vánocům chceme koupit sáně, o zbytek se jistě postarají babičky, tetičky a strýčkové, jinak dávám přednost repolerům a knížečkám, u toho malá stráví spoustu času a podle mě jí to i víc dává. Hlavní je, aby dítě mělo dost podnětů, ale to neznamená milion hraček. Nakonec přesycení dítěte podněty je stejně nebezpečné jako jejich nedostatek… Takže v půlroce dvacet hraček určitě stačí! My jsme měli pár chrastítek a plyšáků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.11.12 19:43

@Lucipe dva plný trofasty plus závodnička a tatrovka zaparkovaný pod stolem. na kusy to fakt nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.11.12 19:45

Příspěvek upraven 13.06.16 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
16.11.12 19:50

@Scarlett2011 to nás teprv čeká :mrgreen:
@byron moc se nestýkáme je to opravdu jen známá, je pravda že jejich děti mají v pokojíčcích tolik hraček že není kam šlápnout když je zrovna vidět podlaha :mrgreen:
@monika32 já se snažím hračky dobře vybírat aby se tím co nejvíce zabavil :) a když mu chci něco koupit tak mu dám peníze raději na účet a poté mu je vkládáme na spoření.
@celipipka54 máš pravdu je třeba je učit vážit si věcí a raději ho budu rozmazlovat láskou a časem který mu věnuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
16.11.12 19:55
@Lucipe píše:
@celipipka54 máš pravdu je třeba je učit vážit si věcí a raději ho budu rozmazlovat láskou a časem který mu věnuji.

Mooooc krásně napsaný, souhlas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
16.11.12 20:06

Tak my jich máme mooc, ovšem musím říct, že si je syn pamatuje, jakmile je schováme po několika dnech se začne ptát kde je to a to, tak říkáme na procházce, zatím to prochází. Hodně hraček máme po sestřence, a babičky to jsou nezmaři, ale v podstatě máme jen knížky, kostky, puzzle, hry na rozvoj motoriky a pak autíčka a míčky, ty jsou všude. Malá má půl roku a taky ji stačí pár hraček, beztak ji nejvíc zajímají petky a hračky bráchy:-))takže pro tak malé mimčo je lepší čas se mu věnovat-básničky a blbinky to milují:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí