Zapomenutý dětský domov - hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
14.11.12 14:40

Zapomenutý dětský domov

Nevíte někdo o menším dětském domově, kojeneckém ústavu, kde by byli vděční za hračky, oblečky, nádobí apd.? Většina velkých domovů má sponzory a takovéto dary nepřijímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.11.12 14:44

Vím, že dětský domov Dubá je v šílenym stavu. Ale tam maj spíš velký děti. A Česká Lípa by určitě taky nepohrdla.

• Citovat
  • Upravit
9454
14.11.12 14:44

Konkrétně nevím, ale myslím si, že velmi rádi za takovéto věci by byli třeba v azylovém domě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.11.12 14:48

Co vím tak DD tohle neberou, najdi si azylák tam budou rádi.

• Citovat
  • Upravit
97
14.11.12 14:49

A jak staré děti tam jsou? Mám oblečení, co nenosím a je ve velmi dobrém stavu - velikosti M-L.
Jo a prosím odkaz nebo kontakt. Díky ;)

@Anonymní píše:
Vím, že dětský domov Dubá je v šílenym stavu. Ale tam maj spíš velký děti. A Česká Lípa by určitě taky nepohrdla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.12 14:52

http://www.firmy.cz/…-destna.html

Ale tam asi bude i problém s vedením. Je to tam takový „jako za totality“. A asi tam jsou spíš kluci.
V Český Lípě jsou i větší holky - na střední a tak. Ale nevim, jestli to berou.

Ten azylovej dům zní ale taky dobře. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1185
14.11.12 14:52

No, ono taky záleží, v jakém stavu ty oblečky a hračky jsou. Co jsem párkrát viděla a slyšela od sestřiček, tak maminky jim tam nosí škaredé, špinavé, i díravé oblečky, co by nikde neprodaly. To jim tam mají obléct? Něktré by se měly zamyslet :nevim: Vždyť ty děti si zaslouží být také hezky oblečeny a mít hezké, barevné hračky, ony potřebují spoustu podnětů kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.11.12 14:53
@Lístečka píše:
No, ono taky záleží, v jakém stavu ty oblečky a hračky jsou. Co jsem párkrát viděla a slyšela od sestřiček, tak maminky jim tam nosí škaredé, špinavé, i díravé oblečky, co by nikde neprodaly. To jim tam mají obléct? Něktré by se měly zamyslet :nevim: Vždyť ty děti si zaslouží být také hezky oblečeny a mít hezké, barevné hračky, ony potřebují spoustu podnětů kolem sebe.

já psala o kojeneckém ústavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.11.12 15:02

Asi si myslí, že jsou na tom domovy tak špatně, že uvítají asi kde co. :nevim:
Já se chci zbavit věcí, které jsou ve skvělém stavu a kdyby mi nebyly malé tak bych je ještě ráda nosila. Prostě jsem z nich vyrostla :mrgreen:… a hračky máme kolikrát ještě s visačkami jelikož se jich nám sešlo více a leží bez užitku ve skříni a jsou vlastně nové! Oblečky pro ty nejmenší jsou také jako nové, protože je měli děcka třeba jen 2× na sobě a pak z toho vyrostly. Prodávat to po kouskách se mi nechce a tak mě napadlo, že by našly místo ještě jinde a já mohla mít i dobrý pocit, že jsem někde pomohla a nebo dokonce i hračkou udělala radost nejednomu dítěti. :roll:
Zkusím zavolat do nějakého toho azylového domu, kde poskytují azyl pro matky s dětmi. Tam by to chtít mohli. :palec:

@Lístečka píše:
No, ono taky záleží, v jakém stavu ty oblečky a hračky jsou. Co jsem párkrát viděla a slyšela od sestřiček, tak maminky jim tam nosí škaredé, špinavé, i díravé oblečky, co by nikde neprodaly. To jim tam mají obléct? Něktré by se měly zamyslet :nevim: Vždyť ty děti si zaslouží být také hezky oblečeny a mít hezké, barevné hračky, ony potřebují spoustu podnětů kolem sebe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
14.11.12 15:20

Vím, že v dětském domově ve Stránčicích (Praha-Východ) byli rádi za oblečení(hračky nevím), pro děti do 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.11.12 15:23

Nosím do azylového domu pro matky s dětmi v tísni v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
14.11.12 15:41

Ahoj,
já posílám pravidelně balíky s hračkama a oblečením sem http://www.azylovydum.cz/ většinou kontaktuji jejich sociální pracovnici, jestli mají zájem, a pak to tam pošlu. Určitě tam využijí i oblečení po tobě.
Ještě jsem koukla odkud jsi, tak pokud máš věci do domácnosti a svoje nebo jiné větší oblečení, tak to zase berou v dobročinném obchodě Domova Sue Ryder, mají po Praze několik obchodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.11.12 16:07

Jestli nemáš značkové hadry v top stavu, tak to do děcáku ani nedávej, stejně by to tam nikdo nenosil :roll: Bohužel máte o Dětských domovech a dětech v nich hodně zkreslené představy. Ale myslím, že v takovém azyláku by to úspěch mělo určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.11.12 16:32

Ahoj ja posilam vecicky na Fond ohrozenych deti
staci poslat e mail fod@fod.cz. ale co sem se bavila z pani Vodickovou tak potrebuje klokanek zatec, berou uplne vse, plenky, oblecky, hracky ja tam. dokonce poslala sadu nadoby co sem. dostala 2× k vanocum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
14.11.12 16:39

Nemáte v místě charitu?? My ji třeba máme a pak sem jednou ročně přijedou pořádat sbírku z nějaký Diakonie a tam se to dává v balících přímo do vlaku. Odvezou to a třídí, nedávno to dokonce ukazovali v tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí