Poraďte nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte nočník
Dcera 2,5 roku nechce sedět na nočníku, že prý ji to tlačí. Vydrží tam tak minutu ale pořád se nadzvedává. Máme nočník - židličku i klasický a u obou tohle dělá. Existuje nočník s měkkým prkýnkem nebo jak to vyřešit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@esterka.z.brna Jestli to nebude tím, že tam prostě být nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tak o polstrovaném nočníku nevím, ale existuje polstrované prkýnko (redukce) na záchod.
http://www.nemluvnata.cz/…wc-s-uchyty/
Jinak prckovi nejlépe sedl nočník i redukce na WC z Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@esterka.z.brna Jestli to nebude tím, že tam prostě být nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupte polstované sedátko na klasický záchod - viděla jsem ho i v DM drogerii
Znamé malý nočník takhle úplně přeskočil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzkoušela bych ji přidržet na WC, ale myslím, že to není nočníkem:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 @Ladie Znamé malý taky nechtěl na nočník a naučil se díky tomu polstrovanému sedátku - nočník nechtěl ani vidět… tak třeba se jí to bude líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esterka.z.brna Můžeš zkusit ji vzít do obchodu a nechat ji vybrat nočník, který by se jí líbil. U nás to kdysi docela pomohlo. Syn dostal svůj první nočník k Vánocům, asi rok ho používal jako klobouk
Pak jsme jednou byli v nějakém obchodě a tam měli růžové (!) nočníky s rybičkama a on ho moc chtěl. Stál necelou stovku, tak jsem si říkala, že při nejhorším budou klobouky dva
Naštěstí mile překvapil
Nicméně bylo to i dost tím, že jsem na něj přestala tlačit a nechala ho, ať si jde na nočník jen, pokud chce on sám. Dala jsem mu nočníky do ruky a ať si je sám dá na nějaké místo, kde je chce mít a až bude chtít, může se zkusit vyčůrat. A ejhle, fungovalo to. Najednou si ke mně přitáhl nočník (růžový, jak jinak), zavolal, že chce čůrat, tak jsem mu pomohla svlíknout, co měl na sobě a sice to bylo všude (nějak se nám nepodařilo ukočírovat pindík
), ale většina skončila v nočníku
A pak to šlo ráz na ráz. Do týdne byl úplně bez plen a to je měl předtím na den i na noc, pořád. Vzal to rovnou a byl bez plen i v noci. Byly mu bez dvou měsíců tři roky. Mockrát už jsem si kladla otázku, jestli by začal chodit dřív, kdyby na něj okolí netlačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím poradíte mi nějaký nočník který má měkké sedátko? malá má rok a musíme začít učit na nočník ze zdravotních důvodu být to na mě tak má ještě rok čas
ted je to jen o tom jestli o uchytnu nebo ne ale i za 3 minuty ma otlacený zadeček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@phoma Ten typ nočníku jako křesílko, od toho zadek mít otlačený nebude. Nicméně, kdo neměl v dětství kolečko od nočníku na prdelce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@phoma
sice OT ale co je zdravotny duvod, aby musela na nocnik?
Moja segra bola od pol roka vysadzovana na nocnik, pretoze mala alergiu na moc..pokial to je osobne, pochopim, ze neodpovies..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit