Zpoždění, ale test negativní

Anonymni
22.3.08 20:55

Poradte prosím:-)

Dobrý večer vo spolok:-)…MS som mala dostat pred desiatimi dnami,ale nedostala.Test je negatívny.Neviem čo mám o tom mysliet.Dieťa by sme už chceli.....Dakujem moc za odpovede.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
22.3.08 21:02

Buď chvíli počkej a zkus ještě další test, pokud bude negativní, zajdi si na gyndu. Tam ti spíš řeknou, co se děje. Ale pokud jsi neotěhotněla těsně před MS, tak by se to už myslím mělo ukázat. Ale chvilku ještě počkej, pak si zajdi k doktorovi, tady ti asi nic jiného bohužel neporadíme.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
22.3.08 21:06

No vím co by jsi chtěla slyšet, ale z toho co píšeš je to jak věštění z karet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.3.08 21:10

Ahoj,
nejlépe Ti na to odpoví krevní testy… Kolik sis těch TT dělala? Jestli jenom jeden, tak třeba nebyl průkazný. Určitě bych zkusila aspoň ještě jeden…
A po svátcích doběhni k dr. - mrkne na tebe a jestli to je těhu, tak Ti to řekne a jestli ne, tak Ti dá vyvolávačku (i když je tady spousta holek, u kterých bylo všechno negativní, i dr. tvrdili, že těhu nejsou, dostaly vyvolávačku a těhu byly :) - ale neboj, případné těhotenství ta vyvolávačka neohrozí :wink: )
Přeji, aby se Vám co nejdříve zadařilo.
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
22.3.08 21:20

Taky to znám, už se mi to stalo dvakrát! MS nikde a TT negativní, ještě jsem počkala a MS dorazila sama.
Zkus si udělat další TT, když bude pozitivní tak jsi těhu :P a když ne zajdi si k MUDr. a nechej si udělat krevní testy.
Třeba ti to výjde!!!

• Citovat
  • Upravit
5499
23.3.08 10:32

ahoj,ja mela to samy,dosla sem si k DR a dal mi vyvolavacku a ted uz 7 den cekam a MS taky nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí