nejistota

Anonymni
14.3.08 21:01

nejistota

Jeste nejsem registrovana,ani jeste zatim nevim,jestli to ma cenu.Momentalne resim,to co vsechny tady.Mela jsem 4.3. nechraneny styk,dva dny po mt a posledni dny mi byva spatne od zaludku,taky mam vytok.Dneska jsem si delala test,byl negativni.Menses mam dostat az na konci mesice.Asi je jeste brzy na testovani.To cekani a ta nejistota je fakt hrozna.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4854
15.3.08 08:26

To si děláš srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.3.08 08:48

Jaruno, to snad nebylo nutný!!!

Anonymní - čekání a nejistota je hrozná pro všechny, ale musíš vydržet! Alespoň do toho prvního dne očekávané MS, radši o pár dní déle.
Nevím, jestli miminko chceš, nebo ne … každopádně držím pěsti, ať to dopadne podle tvých představ.

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.08 08:58

Baghiro,no tak…vždyt to je otázka jak od malého dítěte.Já bych se styděla tohle napsat,proto je slečna v anonymitě.Nechápu,jak dospělá žena,která ví co je a jak se dělá sex neví nic o početí dítěte atd.Prostě pro mě je tohle nepochopitelný!A hlavně,já jsem se to učila na ZŠ.Je ale možné,že slečna zrovna nebyla ve škole :lol: :lol: :lol: .Já se bavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.08 09:18

Anonymní,v tuhle dobu by jsi měla mít teprve ovulaci!!!!!To je,že pouze v době ovulace je spermie schopná oplodnit vajíčko.To se potom dostává do dělohy,kde se uhnizduje a to trvá cca 7-12 dní.Pár dní ještě zbývá do příchodu MS.To vše se stane mezi dvěma menstruačními cykly.Takže pokud jsi měla styk 4.3.,dva dny po MS,tak těžko můžeš jak píšeš už pár dní pocitovat nevolnosti od těhotenství.

Baghiro,místo toho,aby jsi mě napomínala,tak si to mohla slečně vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.3.08 09:30

Jaruno, jsou ženský, co otěhotní i během menstruace, ovulace neprobíhá podle hodinek.
Jinak mi ten původní dotaz přišel položený inteligentní formou a tvoje reakce zbytečná a nejapná, proto jsem odpovídala.
Buď trochu tolerantní, pamatuju se, jak jsem já byla nadšená a vyplašená, když jsem čekala první dceru. A pokládala jsem spoustu - z dnešního pohledu - hloupoučkých a naivních otázek. Naštěstí mi vždycky odpověděly holky v dobrém, s notnou dávkou shovívavosti:) Tehdy byla atmosféra tady o něčem jiném, než je dneska…

Mmch - když ti ten dotaz přijde tak stupidní, tak na něj přece nemusíš odpovídat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.08 09:45

Baghiro,to právě odpovídám za tebe :wink: ,protože jak říkáš,některá má hloupoučké a naivní otázky,tak jsem to slečně vysvětlila a napodruhé už jsem odpověděla v dobrém.A pokud dobře čtu,tak anonymní měla sex po MS,a těch holek,co otěhotní v době MS je opravdu hodně,ale hodně málo.Nedávno jsem četla,že je to pouze 0,2 procent žen a nazývá se to zaječí syndrom.Je pravda,že má některá žena ovulaci dřív,ale pouze pokud má hodně nepravidelnou menstruaci.Anonymní píše,že MS má přijít koncem měsíce,takže jí má zřejmě pravidelnou a reaguji na to,co píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.3.08 12:42

OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.3.08 13:29

Jeruno
Ahoj.Nedá mi to a musím ti napsat.Já jsem měla MS vždycka pravidelnou a i přesto jsem s prvním prckem asi tak na 90% otěhotněla hned po MS.Vycházel podle toho TP i velikost plodu.Vlastně to tomu odpovídalo ve všech směrech. Ale nevolnosti jsem nepociťovala (bylo to těhu bez nevolností a zvracení),jen mi nějak přestalo chutnat kafe a kuře (to byl ještě test negativní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
15.3.08 13:35

Ne - milá - Jaruno: poučky ze ZŠ jsou evidentně tady mimo. Například já otěhotněla ke konci MS, kterou mám pravidelnou. Pozitivní test jsem měla už týden před očekávanou další MS - a bylo mi i zle. Víš - příroda je mocná čarodějka. Každá žena ovuluje v jinou dobu a už delší dobu se ví - že ty malé mršky spermie - si na vajíčko - klidně nějakou dobu počkají. Takže někdy ty encyklopedické příručky jsou zcela k ničemu.

Anonyme: musíš počkat, udělala bych si v den očekávané MS test a pokud by byl negativní - ale přesto by menzes do dalších pár dnů nepříšla - šup na krevnít test HCG - ten ti to řekne přesně.

Pro všechny: nejhorší je - odsuzovat ty, o kterých nic nevíme a dělat rychlé soudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.08 20:32

jirabobes a Lusie:děvčata,anonymní měla pohlavní styk před 11 dny!!V žádném případě není možné,aby se za 11 dní vajíčko uhnízdilo a anonymní pocitovala nevolnosti a to už pár dní.Holky,nechci vás ani jednu urazit,ale to je hrozný,co píšete,snad tomu nevěříte?Já netvrdím,ani se nehádám,že ta nebo ona otěhotněla před nebo po MS,nebo dokonce ke konci MS,nevyvracím nikomu ani fakt,že by anonymní nemohla být těhotná,ale to co píše není možné!!A hlavně pokud je anonymní už pár dní zle,tak to by znamenalo,v případě těhotenství,že se vajíčko zahnízdilo již 5.4. (nesmysl :! ) a žluté tělísko ho vyživuje,tím pádem narůstají hormony,ze kterých se dělá špatně od žaludku a různé těhotenské nevolnosti.
Takže já mluvím uplně o něčem jiném než vy a to je pro mě ještě víc zabavné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.3.08 20:54

Jaruno
Ahoj.Já netvrdím,že se anonymní zahnízdilo vajíčko.Nezapomeň na psychiku.Buď v to tak moc doufá,až jí je špatně.A nebo se toho tolik bojí,až jí je špatně. Jo,jo,nervy dokážou dělat s člověkem různé věci. :wink:Takže nevolnosti pociťovat může,jen z jiného důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.08 20:59

jirabobes,nebo taky tak,ale když se to tak vezme,tak ještě žádné příznaky mít nemůže.Psychika udělá z člověka zoufalce,já jsem byla dřív jeden z nich.Měla jsem těhotenské příznaky každý měsíc před nástupem MS a to celý rok,než jsem otěhotněla :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.3.08 21:08

Jaruno
No právě.Tak jistě chápeš,že anonymní fakt může být zle. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.08 23:30

jirabobes,samozřejmě,že to chápu,ale celou dobu se jí snažím vysvětlit,že nevolnosti z těhotenství ještě mít nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí