Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonyní,jediná ochotná,kdo ti odpověděl a vše vysvětlil,jsem byla já
.A pokud jsem tě zklamala a neodpověděla podle tvých představ,tak s tím se v životě setkáš ještě mnohokrát.A hlavně jsi v diskuzi,takže tady se reaguje i na příspěvěk,ne jen na otázky
.
A hlavně jsem neřekla,ža je tvůj „příspěvek“ stupidní,takže čti pozorně.
ahoj…
ja mela pozitvni test 10dni po styku…a ted mam 7.mesicni holcicku
..a zle mi taky bylo…hlavne rano pri cisteni zubu…
Jaruna píše:
Anonyní,jediná ochotná,kdo ti odpověděl a vše vysvětlil,jsem byla já![]()
.A pokud jsem tě zklamala a neodpověděla podle tvých představ,tak s tím se v životě setkáš ještě mnohokrát.A hlavně jsi v diskuzi,takže tady se reaguje i na příspěvěk,ne jen na otázky
![]()
.A hlavně jsem neřekla,ža je tvůj „příspěvek“ stupidní,takže čti pozorně.
Jaruno, promiň, ale takovouhle „ochotu“ zakladatelka asi nečekala…A nemyslím tím obsah tvého vysvtělování, ale ten způsob, jakým to bylo podáno. Nikdo není vševědoucí a to, co tobě připadá jako základní znalost, je pro někoho prostě velká neznámá. Nemusíš s ním proto hned jednat jako s troubou.
Jako tehu je to nepravdepodobne, ale ne nemozne
, spis si rikam, zda se tomu nerika vycitky svedomi????
, anonymni urcite vi, ze nechranenej pohlavni styk neni zrovna koser ( pokud nechceme potomka, ze?) a nebo ze by pohlavni choroba ( vytok atd .
) ![]()
masozravka píše:
Jako tehu je to nepravdepodobne, ale ne nemozne, spis si rikam, zda se tomu nerika vycitky svedomi????
![]()
, anonymni urcite vi, ze nechranenej pohlavni styk neni zrovna koser ( pokud nechceme potomka, ze?) a nebo ze by pohlavni choroba ( vytok atd .
)
Kristapána ![]()
Chudák holka se SLUŠNÉ a INTELIGENTNĚ zeptá (jako ostatně desítky jiných - a ne vždycky jsou ty otázky formulovány tak pěkně jako tahle!!!) - a ty z ní uděláš nějakou nezodpovědnou běhnu nebo co.
Fakt už dost, tazatelka chtěla vědět, jestli může tak brzo pociťovat známky těhotenství, my jsem jí odpověděly, že je na testování ještě brzy a má to zkusit až ve dnech očekávané MS - a tím to snad hasne, ne? Zkoumat pohnutky, které k dotazu vedly, a soudit, aniž o zakladatelce diskuse cokoliv víš - to je trochu silný kafe!
Skoro se divím, že se tady ještě někdo s něčím svěřuje a že se nediskutuje už jenom o barvě potahu Jané … i když - i o tom se ženský dokážou porafat ![]()
baghira píše:masozravka píše:
Jako tehu je to nepravdepodobne, ale ne nemozne, spis si rikam, zda se tomu nerika vycitky svedomi????
![]()
)
Kristapána
Chudák holka se SLUŠNÉ a INTELIGENTNĚ zeptá (jako ostatně desítky jiných - a ne vždycky jsou ty otázky formulovány tak pěkně jako tahle!!!) - a ty z ní uděláš nějakou nezodpovědnou běhnu nebo co.Fakt už dost, tazatelka chtěla vědět, jestli může tak brzo pociťovat známky těhotenství, my jsem jí odpověděly, že je na testování ještě brzy a má to zkusit až ve dnech očekávané MS - a tím to snad hasne, ne? Zkoumat pohnutky, které k dotazu vedly, a soudit, aniž o zakladatelce diskuse cokoliv víš - to je trochu silný kafe!
Skoro se divím, že se tady ještě někdo s něčím svěřuje a že se nediskutuje už jenom o barvě potahu Jané … i když - i o tom se ženský dokážou porafat
jejda jejda, kde ze jsem napsala slovo BEHNA???? to me ani nenapadlo!!
jen co popisuje za priznaky me vedly k napsani nechto slov , to vis, kazdy mame jine smysleni
![]()
Neřekla jsem, že jsi použila slovo běhna. Jen mi tak vyzněl smysl tvého komentáře. Pokud jsem tě špatně pochopila, tak se ti omlouvám.
[quote:08d386494f]anonymni urcite vi, ze nechranenej pohlavni styk neni zrovna koser ( pokud nechceme potomka, ze?)Osobně mi z původního dotazu spíš vyplývá, že tazatelka by miminko chtěla (tedy nechráněný pohlavní styk košer není.) Nechráněný styk + následně výtok v tobě zřejmě evokují představu pohlavních chorob. U mě zase představu páru, který se snaží o miminko ![]()
Jana24,způsob,jakým jsem reagovala na příspěvek byl uplně normální,zakladatelku jsem nijak neurazila,nenapsala jsem o ní jediné špatné slovo,akorát jsem napsala to,co jsem napsat chtěla.
Nezlob se na mě,ale to musí být anonymní vševědoucí,aby věděla základy sexuálního života,otěhotnění,atp.
?Tak to máš pravdu,to já beru jako základní znalosti.Neznám ve svém okolí ani jednu známou,nebo kamarádku,která by tohle nevěděla.
Jaruna píše:
To si děláš srandu?
Jaruna píše: …vždyt to je otázka jak od malého dítěte.Já bych se styděla tohle napsat,proto je slečna v anonymitě.Nechápu,jak dospělá žena,která ví co je a jak se dělá sex neví nic o početí dítěte atd.Prostě pro mě je tohle nepochopitelný!A hlavně,já jsem se to učila na ZŠ.Je ale možné,že slečna zrovna nebyla ve škole![]()
![]()
.Já se bavím.
No nevím, ale tohle mi jako normální reakce nepřijde…já bych se teda urazila.
A pořád nevidím nic tristního na tom, že se zakladatelka ptala na podobnou věc. A třeba to i všechno ví, jenom chtěla slyšet reakci od někoho, kdo je ta výjimka (jako třeba lenulinda) a kdo v ní podpoří jiskřičku naděje, že by to třeba jít mohlo.....
Navíc mám dojem, že myslet si o ní můžeš cokoli, ale ventilovat to nemusíš…to nikoho nezajímá.
Jaruno,to uz je slovickareni.Nepouzila jsi tenhle vyraz doslova,ale z tvoji reakce bylo jasne videt,co si o tom myslis.Kdybych to vedela,tak bych sem ani nenapsala.Tesi me,ze je jeste porad vic tech ochotnejsich.Jeste jednou diky vsem
.Mozna mas pravdu v tom,ze pokud zacne divka se sexualnim zivotem,tyhle „zakladni znalosti“ by mela vedet.Ale pokud zrovna otehotneni neplanuje,i kdyz je to urcite nezodpovedny,je spousta holek,kterych o tom tolik nevi.Ja jich znam ve svem okoli dost a nejsou to „hloupy“ holky.A jak uz tady bylo receno,ne vzdy plati co je psano,je dano.Takze pokud to mas nacteny z knizek,mela by sis spis precist zkusenosti maminek,kdyz uz chces poucovat
.Ja uz nejsem mala holka a vim,ze clovek nemuze pocitat s tim,co by si predstavoval,narazim tim na tvoji reakci,ale priste by jsi mohla byt trochu ohleduplnejsi.Nikdy nevis,jaky clovek na te druhe strane je a v jakem stavu,mohla by jsi i nekomu ublizit.Tohle je dost citlivy tema pro kazdyho.Zdravim vsechny maminky
.Jo a vubec se za svuj prispevek nestydim.Gabca
Jo a na oplatku ti jeste ja poradim
.Je takovy jedno pekny prislovi.„Chovej se vzdy tak,jak si prejes,aby se ostatni chovali k tobe“.Treba se i ty jednou ocitnes v situaci,kdy budes potrebovat poradit s necim,co by mohlo nekoku jinemu pripadat jako „zakladni znalost“. ![]()
Milá Gabčo,neříkám,že se nemusím ocitonout v situaci,kdy budu potřebovat poradit a ten někdo to bude brát jako základní znalost.Až se mi to stane,věř,že to napíšu,jsem dost upřímný člověk a nelžu,nedokážu se přetvařovat,takže jsem dost kritická i k sobě a přiznala bych to.A jak píšeš,pokud dívka začne se sexuálním životem,měla by si takové věci (člověku přirozené) zjistit.
Jana24 ty reaguješ pouze na jednu větu (tonoucí se stébla chytá).A co jako?Já jsem se zeptala a jako první jsem to Gabče vysvětlila.Proč nereaguješ na jiné moje reakce?Pokud by si se urazila,jak píšeš,tak to musíš být z cukru.A ta tvoje poslední věta mě pobavila.To je právě ono,že tady se neumí přijímat upřímnost,tady si přes net budeme psát tu tu,nu nu,mazlit se,ale přitom si v hlavě myslet uplný opak o té osobě.A to je FALEŠ!!Taková já nejsem a ani kvůli tobě nebudu!A pokud tě nezajímá,co já ventiluju,tak přeskoč mé příspěvky a nevšímej si jich.
Mila Jaruno,pokud ti muj prispevek pripadal stupidni,tak si na nej vubec nemusela odpovidat.Tohle jsme se bohuzel na zakladni skole opravdu neucili.Hloupy mi prisel jedine tvuj zpusob odpovedi.A pokud jsi byla takova pozorna studentka,tak jiste vis,ze tazaci veta je zakoncena otaznikem.Ja zadny nepouzila,tudiz zadna otazka.Byl to jenom prispevek.Diky vsem ostatnim za ochotny pristup.