Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Vemas netáhne.. Nicméně ho nemůžu nikde najít, chtěla jsem ti dát odkaz
Já ho kupovala v Puntanele, ale tu už taky zrušili ![]()
Za mě teda Emitex ne..
je krátkej, táhne na zápěstí ![]()
teď jsem si koupila na veletrhu jakýsi od neznámé firmy Dodly a vypadá super, fakt je až na zápěstí takže by to mělo být fajn a byl za třistovky.. ![]()
Holky malý dotaz: Strčí do rukávníku ruce i váš chlap? Já se rozhoduju taky nad Emitexem, ale příjde mi taky krátký a pro ruce mého chlapa i takový…těsný…
@Moni25 píše:
Za mě teda Emitex ne..je krátkej, táhne na zápěstí
souhlas, mám ho na kočáru u rodičů a spokojená nejsem. Domů jsem si koupila Kaarsgaren a je podstatně lepší, na výběr plno barev flaušových měkkoučkýcha teplých vnitřků (vrch vždy jen černá), vejde se do něj i ruční brzda a cena není taky nikterak přemrštěná a je to taky česká značka, což je jen bonus navíc.
@Cayse jednou jsem na tohle téma s někým už diskutovala, tvrdily, že do Emitexu ruce (jejich) chlap strčí, já nevím, můj to nezkoušel, ale moc se mi to nezdá, když táhne na zápěstí i mě a mám ruce drobný. V tom Kaarsgarenu v pohodě.
Tak teď jste mě odradily od Emitexu. Když už ho budu kupovat, tak rozhodně nechci, aby mi tam táhlo. V zimě je u nás jak na větrné hůrce. Nemáte zkušenost s Pinkie?
@elanaa předpokládám, že tvůj chlap nemá ruce jako ženská ale pořádné tlapy
jdu kouknout na ten Kaarsgaren, díky moc ![]()
@Cayse píše:
Holky malý dotaz: Strčí do rukávníku ruce i váš chlap? Já se rozhoduju taky nad Emitexem, ale příjde mi taky krátký a pro ruce mého chlapa i takový…těsný…
emitex je na 2 veci, tahne do nej i na zapesti a chlap taky nadava musi mit ruce blizko u sebe
@Vemas díky díky
můj chlap má ruce jako lopaty..tak to by asi nadšen nebyl
ten Kaarsgaren vypadá opravdu velký
Ahoj…super rukávník je od Emitexu…a dobrej peníz…doporučuji
![]()
@Cayse píše:
@evka leč chlap do něho ruce nenarve
Asi jak kterej…ale chlapi ten kočárek zas tak často nevozí…samo že jsou i vyjímky…za mě jedině emitex
@evka skutečně jak který - ti co mají 189cm ne
přemýšlím globálně, když už vyženu chlapa s kočárem ven, tak ať si taky užije pohodlí ![]()
@Vemas Zkušenost s tímto nemám, nicméně kdyby někdo nějaký sháněl, tak dám taky tip. Mám rukávník Pinkie a ač s podložkou do kočáru nejsem spokojená vůbec, tak rukávník je báječný. Mámě odježděné dvě zimy, pořád je jako nový a hlavně je teda fakt obrovský, takže pro chlapy je jako dělaný. Já bych třeba uvítala mnohem menší. ![]()