Poraďte rukávník

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1254
13.1.12 13:20

Poraďte rukávník

Ahoj :pankac:

Ráda bych si objednala rukávník na kočárek a nevím jaký, nevyznám se v tom :roll:
Určitě chci s kožíškem vevnitř 8) Máme tento kočárek, můžete mi poradit nějaký, který by k němu šel? :) Ale zase nechci nic přehnaně drahého. Hlavně ať je v něm teplo :D

Díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1258
13.1.12 13:30

ja mam od emitexu a jsem spokojena. dela se v nekolika barvach :) http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.1.12 13:32
mersii píše:
ja mam od emitexu a jsem spokojena. dela se v nekolika barvach :) http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
mám ten samý černý a spokojenost :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.1.12 13:34

:lol: :lol: já mám uplně stejný kočárek a rukávník mám taky od Emitexu. Na tuhle rukojet padne jako ulitý a jsem s ním nadmíru spokojená. Cena je taky super. A pokud máš tenhle kočárek hnědo - béžový. Hnědý rukávník od emitexu má uplně stejný odstín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
13.1.12 13:40

Děkuju za rady :potlesk:

Veverik, no taky jsem se dívala na ten hnědej :D A ta cena je suprová, si říkám že pomalu mě vyjde dráž to poštovný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.1.12 13:43

janinna23- tak určitě ho budou mít i někde v tvém dosahu ne. A nebo toho objednej tolik aby jsi nemusela platit poštovné :lol:
To je fakt, že dáš za poštovné minimálně polovinu jeho hodnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
13.1.12 13:46
veverik píše:
janinna23- tak určitě ho budou mít i někde v tvém dosahu ne. A nebo toho objednej tolik aby jsi nemusela platit poštovné :lol:
To je fakt, že dáš za poštovné minimálně polovinu jeho hodnoty

To zas nemám náladu, courat teď po obchodech :D Větší nákup plánujem až tak za 3 týdny, židlička a tak, ale ten rukávník je už nutnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.1.12 13:49

Njn, tak hodně štěstí při koupi :)
Ještě třeba zkus skouknout jiné e-shopy, někde mají levější poštovné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
13.1.12 14:03

ja hodila ten odkaz jen kvuli tomu,ze je to obchod s detskym u nas, postou by se mi to ani nevyplatilo.. :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.1.12 19:52

Já má,m tenhle od Emitexu na golfky (jde i na normál) a super. :dance: :dance: :dance: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
743
13.1.12 20:10

Myslím, že Emitex vede. Já mám z e-shopu dva - jeden na klasický kočárek a druhý na golfky (jsou to dva menší zvlášť). Prostě si zadej do vyhledávače rukávník a ono ti toho najde spoustu. Je x možností barev, tak vybírej. Asi bych si projela všechny, někde mají i vyšší ceny, někde jsou i levnější a možnost osobního odběru, záleží odkud jsi. Jestli by tě levněji vyšlo poštovné nebo si pro to zajet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
5.2.12 15:51

http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
tady jich mají spoustu a je to super věc,kamoška ho má myslím že od Emitexu,měla jsem možnost vyzkoušet a paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
11.10.13 08:48

Nemate nekdo zkusenost s timto rukavnikem?
Mela jsem ten od emitexu, prisel mi kratky, foukalo do nej. Tehle mi prijde fajn i proto, ze pujde potom na golfky. Jen me strasne odrazuje vysoka cena a proto bych byla rada za zkusenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.10.13 08:55

@Vemas mám tenhle oddělený od Patronu.. Vevnitř je fleese a stál 500,– ;) Já jsem spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
11.10.13 09:01

@Sibyla0 a netahne tam? Je dost dlouhy? Tenhle prave stoji 1000,– :roll: coz je sileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí