Pořídit chodítko nebo ne?

668
8.4.23 09:29

Pořídit choditko nebo ne ?

Ahojky holky, mám dotaz. Přemýšlím zda koupit choditko nebo ne? Někdo říká ne ze to není Dobre pro kyclicky a někdo zas na nej nedá dopustit. Co myslíte vy? :roll: Diky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21625
8.4.23 09:32

Pokud chodítko tak pouze to, které dítě tlačí před sebou. V žádném případě ten typ, do kterého dítě „posadíš“ a ono se odráží nohama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
8.4.23 09:46

To které tlačí dítě před sebou klidně. Pokud mu to nedáš bude tlačit bednu, židli atd a to mě osobně vadilo. To, kde sedí na bluma a hejbe nohama nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
8.4.23 09:48

Sedící chodítko vůbec. To na tlačení před sebou taky není moc dobré, protože je pak dítě nad ním nepřirozeně nakloněné. Dcera ho tedy měla u tchýně a občas tam s ním jezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
8.4.23 10:14

Tlačící chodítko je vhodné až v době, kdy už dítě samo chodí, umí zastavit, změnit směr. Do té doby ne, pokud tlačí židle, tak z toho nedělat drama, ale přilákat má jinou činnost. Detska_fyzio_mama o tom má skvělý příspěvek na instagramu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.4.23 10:35

V zadnem pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
8.4.23 10:36

Nejlepe zadne, zbytečný kram do domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
8.4.23 11:15

Dcera neměla žádné chodítko. Kdyby to dostala jako dárek, s díky bych vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
8.4.23 11:20

Poridila jsem u první dcery, protože měla doporučeno aby před sebou něco tlačila a stejně s tím nechodila, ani druhý dítě, ani třetí. Za mě zbytečná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
8.4.23 11:25

Jako jo, když tam to dítě zastrčíš, tak dá pokoj a pravděpodobně se tam akutně nezraní, ale z každého dalšího hlediska je to zvěrstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
8.4.23 11:31

Ne, věc k ničemu. Chodítka s posedem navíc ničí záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.23 11:59

Neměli jsme, nechtěli jsme. Bylo to zbytečný. Ani za ruce se prý nemá vodit. :nevim: myslím, že kdyby chodítko bylo tak by to prodloužilo dobu samostatného chození. Teda u nás. Na tlačení měla kočárek(dárek). Sice za mě je to celková hrůza a rozhodně bych ho nekoupila. Chtěla jsem něco dřevěného. Rozhodně něco co bude stabilní a nepřevážil se to při zvedání. My tak tu hrůzu kočár, máme zatížený hmoždířem. A(nevypadne).

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
8.4.23 12:02

Ne, ne, ne rozhodně ne! Tohle je obrovský škodítko vývoje. Špatné je i to, co se tlačí před sebou. Dítě nestojí rovně, ale jakoby to tlačí před sebou a je hodně nakloněné. Z jakého důvodu to chceš vůbec kupovat? Fakt jsem si myslela, že to v dnešní době už nikdo nekupuje

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
8.4.23 12:03
@Terkl píše:
Ahojky holky, mám dotaz. Přemýšlím zda koupit choditko nebo ne? Někdo říká ne ze to není Dobre pro kyclicky a někdo zas na nej nedá dopustit. Co myslíte vy? :roll: Diky za odpovědi

Ani u jednoho dítěte sem nepořizovala, ani nechtěla. Promiň, ale z těch kyčliček mám vyrážku 🙈

• Citovat
  • Upravit
17363
8.4.23 12:13
@shadowbabe píše:
Ani u jednoho dítěte sem nepořizovala, ani nechtěla. Promiň, ale z těch kyčliček mám vyrážku 🙈

Přesně :zed: “kyčličky” :zed:

Jinak chodítko ne. Krám. A navíc nezdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí