Porod 08/16 - Slaný

66
30.3.16 14:38

Porod 08/16 Slaný

Ahoj, holky, ženy, maminky, :D :D je tu nějaká z vás s termínem okolo srpna 2016 v okolí Slaného? Já jsem těhotná a už jednoho prcka máme (4 roky). Hledáme nějakou spřízněnou duši. Najde se? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
16.5.16 22:56

Ahoj, termín mám na konci srpna a jsem ze Slaného. Rodit bych ale chtěla v Plzni, ovšem pokud mi to malý dovolí a nebude moc na svět pospíchat :)
Nevíš jak je to s porodnicí ve Slaném? Vyžadují registraci?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
30.5.16 12:35

@Renca54 Ahoj, já mám termín v září a o Slaném hodně uvažuji, v červnu se tam jedu podívat, tak pak budu moudřejší. Jsem zvědavá, jak to bude působit, jak budou odpovídat na moje zvídavé dotaz a podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.16 08:29

Ahoj, nedavno porodnici rekonstruovali a vypada to tam moc hezky. A pokod vim tak registrace byt nemusi :palec: a co se tyce personalu tak všichni chvali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.16 10:15

Ahoj, rodila jsem v květnu, s porodnicí jsem byla spokojená i s lékaři.
Registrovat se nemusíte. Většinou se chodí 4 týdny před do ambulance - v nemocnici na kontroly - jdete od svého gynekologa. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.6.16 16:11

@Kaculeb
Ja chodim na gyndu do polikliniky tak nevim zda me taky posle do nemocnice do ambulance. A jsem taky zvědava jak to bude vypadat. Prvniho prcka jsem rodila jeste ve,,stare" porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
23.6.16 11:06

Tak jsem se byla podívat do porodnice ve Slaném a jsem z toho trochu v rozpacích… Prostředí je moc hezký, nový. Trochu mě ale zarazilo, že při porodu může doprovázet jenom jedna osoba (uvažujeme o dule, tak to je trochu komplikace). Pak taky sestra říkala, že automaticky dělají protržení plodových obalů. Na mojí otázku, zda to dělají při každém, i normálně postupujícím porodu, zda ho to urychluje a proč? Odpověděla že ano a proč, že neví, prostě se to dělá (prý že se tím unavuje děloha, jak pruží od těch blan, no nevím…). Není možná jiná poloha než na křesle, dítě se vyšetřuje mimo matku a když je převážena na pokoj, tak dítě jede samo jinam, přítomnost otce není možná (nechápu proč?!). Prý že otec chce jít domů :-D Tak jsme jí řekli, že to třeba nebude náš případ, že by tam muž rád byl s miminkem, tak prý že ne… To se mi moc nelíbí. A na moji další otázku, zda dělají nějaká očkování automaticky případně jiný úkony (kapání do očí atp.) odpověděla, že to neví, že není pediatr… Kdo jinej by to měl vědět než osoba, která vede předporodní kurz? Takže rozpaky jsou velké, ale mrzí mě to dost, protože je to kousek a byl tam klid, oba sály volné, na chodbách nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.6.16 14:48

Renca54 - já chodila k doktorovi ne ve Slaným…ale co jsem tak slyšela od jiných holek i u mě to tak bylo, že od 36tt jsem začala do ambulance v nemocnice..na kontroly a pak i monitory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.6.16 23:30

@Kaculeb
Aha, no tak uvidime co me ceka. Ja myslim ze muj lekar ma monitor v ordinaci. Od kdy se vubec nataci? Od 36tt? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.6.16 07:13

Renca54 - Já šla od 36 tt na kontrolu do ambulance a další kontrolu po týdnu byl už i monitor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.3.18 22:35

Tak jsem se po dlouhe době vrátila na emimino a zjistila ze tu mam spoustu restů. :roll: moc se omlouvam.
Tak kde jste nakonec rodili a jak se mate? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková