Porod 28tt

987
23.4.12 22:58

porod 28tt

Ahoj zakladam tuto diskusi jen pro zajimavost je tady maminka co porodila ve 28tt? nebo proste drive?? jak to probihalo ? jake byli komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
muffinka89
24.4.12 00:19

Ahoj,
já sama sem rodila normálně(i když mi od 24tt hrozilo,že porodím),ale kamarádka rodila ve 26.týdnu.Komplikace můžou být různé-od těžkého postižení,krvácení do mozečku až po oční vady.Malej Jaroušek byl hrooozně dlouhou dobu na dětské nenatologii(nevím zda to píši správně).Je drobnější,ale jinak je úplně zdráv

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 06:37

naše dcera se narodila ve 29.týdnu, byla přesně 2 měsíce v porodnici, bylo to těžký, při narození měla 1kg, domů jsme šli když měla přesně 2kg, dneska je jí 2,5 roku, naprosto zdravá, dle psycholožky napřed před svými vrstevníky

• Citovat
  • Upravit
1626
24.4.12 13:23

Ahoj,
pro rodiny s nedonošeňátky existují stránky www.nedoklubko.cz. Tam se také můžeš dozvědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.4.12 19:11

ahojky, jsem ve 30tt a mam CS 3 a hrozi ze porodim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.4.12 09:45

@euricek ahoj tak to je mi lito … ale urcite bude vse v poradku drzim ti palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
28.4.12 12:15

Ahoj, tak já jsem teď 28tt, ale moje miminko má jen 601g, i když průtoky pupečníkem jsou v naprostém pořádku, za 10 dní jdu na kontrolu a už si sebou mám přibalit i věci do porodnice, kdyby bylo cokoli v nepořádku, už mě hospitalizují a taky prý už jen budou čekat kdy miminko vytáhnout a dát do inkubátoru. Mimčo už nějaký týden v bříšku neprospívá(vzrůstově), taky by mě mě zajímalo jestli jsou pak tak malá miminka v pořádku a co jim popřípadě hrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulínnnn
22.5.12 11:10

ahoj,tak já jsem momentálně ve 29tt,taky mám hrůzu z předčasného porodu hlavně kvůli nevyvinutým plicím,,ale snad mi v bříšku ještě měsíc vydrží.mně prcek na UZ vážil ve 25tt 750g,,těch 610 je opravdu málu,ale neboj budeš hlídanáa kdyby něco tak mimčo raději vytáhnou.dej vědět jak jsi dopadla.myslím na Tebe a držím pěstičky

• Citovat
  • Upravit
347
18.1.13 23:00

Ahoj maMINKA PORADITE MI??ja tomu stejne nerozumim poradi mi nekdo jsem28tt cs-2-3 beru magnesko 3krat po dve tabl. a cipek zevne1-1,56cm co to znamena dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí