Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Chápu, jak se cítíš. Ještě teď si na to živě vzpomínám. Rodila jsem 4 dny po termínu, asi 14 dní mě už zlobily poslíčky, že jsem každý večer čekala, kdy pojedeme a ono nic. Už jsem byla fakt zoufalá, říkala jsem si, že snad neporodím a budu muset na vyvolání. Ještě večer jsem měla pěknou depku, no a v noci mě probudily bolesti. Může to přijít z hodiny na hodinu, buď v klidu, však ven musí a půjde. Užívej si poslední dny s bříškem, docela závidím, už se těším na druhé. I když chápu, a vzpomínám si, že ke konci to není nic moc.
Teda andrej nestíhám koukat kolik diskusí ty stihneš založit
Vydrž prťka vydrž ![]()
Ahoj tak já taky jsem myslela že už to na mě nedojde…Ale nakonec jsem nastoupila na vyvolání do porodnice 4dny po termínu.Vyvoláni se jim podařilo až na 3 den…a to tým pádem že mě napýchli na oxyto..(nevim jak se to píše dál:-D )Ale za čekání než vyleze to stálo:-)Asi dvě hodiny jsem byla napýchlá a pak jsem zacala tlacit 17:10 a 17:33 byl venku:-) Krásný a rychlý porod!Jinak přeju Ti taky rychlý porod ![]()
bubu tak to teda nevím jestli to bylo tím přejezením
jakože tam měl prcek málo místa tak šel rači ven?
![]()
No ale představa že jdu nacpaná k prasknutí k porodu je teda strašná ![]()
Ahojky,přeju pevný nervy a trpělivost ono to příjde
Já jsem měla naopak opravdu velké štěstí.U druhého jsem měla termín den před vánoci a pak o vánočních svátcích,tak jsem se " modlila " abych v tom termínu neporodila a vyšlo mi to akorát ještě silvestr doma a po půlnoci rup voda a narodil se 1.1. v poledne ![]()
U prvního ten si prostě vyloženě zase řekl,že vyleze přesně na termín,který jsem měla na 5.6. Ale rodila jsem už od 4.6. Celých 28hod. jsem trpěla a miláček se usmyslel aha už je 5.6. lezu ven ![]()
@andrea555 píše:
To jo to bys asi při tom tlačení vypudila i to co bys nechtěla
to teda ![]()
Nechci strašit, ale já byla na vyvolání ve 41+6 předtím ani poslíček… A k tomu přejezení - ráno zavedli tabletu a poslali mě ležet a snídani mi přinesli do postele (zrovna byly koblížky) tak jsem se taky nacpala ![]()
Neboj však dostaneš klystýr
jinak zkusila si po sexu držet nohy nahoře tak jak se to dělá když chceš otěhotnět? My sexovali a nic druhý den jsem zkusila po sexu nohy nahoru a chvilku podržet a ve tři praskla voda
malá se narodila druhý den odpoledne
bolesti začaly až dopoledne ![]()
Jasně pokud ho stihnou dát
já si říkala že tomu pomáhat nebudu ale taky mám nutkání to nějak urychlit ![]()
@andrea555 píše: Říkali že do úterý když neporodím tak by mě v pátek vzali na vyvolání
jako ten další pátek 27 jo?