Porod Břeclav, Kyjov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
21.3.23 15:39

Porod Břeclav, Kyjov

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jestli a jaké máte zkušenosti s porodem v těchto dvou porodnicích. Budu v době termínu přesně 2 roky po císaři kvůli KP, dělají opět císař nebo raději volí přirozený porod? Kterou porodnici byste si vybraly? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2990
21.3.23 15:45

Ahoj, já rodila dvakrát v Kyjově (2017, 2020) a nemůžu si na nic stěžovat. Ani jeden z porodů nebyl podle učebnice, druhý s dystokií ramének, přesto jsme všechno zvládli s úžasnou PA. První porod s malým nástřihem, druhý bez nástřihu a poranění. Neměla jsem porodní plán, na všem jsme se domluvili, vše mi bylo vysvětleno, nedělali nic, co bych já neodsouhlasila, dva krásné zážitky, ikdyž s komplikacemi. Šestinedělí taky moc fajn. Co se týče klasického porodu po CS, záleží na mnoha faktorech a stavu jizvy po císaři před porodem, ale když nejsou žádné zádrhele, neměl by to být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.23 13:51

Ahoj, já se byla podívat v obou a rozhodně bych volila Kyjov, v Břeclavi ze zkušenosti okolí vím, že po CS tlačí opět na CS. Kyjov má od kamarádek dost pozitivní hodnocení, jak je to s VBAC tam konkrétně nevím.

Netuším, odkud jsi, já rodila po prvním, akutním císaři mladší dítko vaginálně, v Uherském Hradišti (měla jsem tam oba porody, protože jsem měla dulu a ani v Bv, ani v Kyjově ji dvakrát nadšeně nepřijímají). Máme to z domu 55minut cesty. V UH byli naprosto úžasní, na poslední kontrole před termínem se mě Dr i ptala, jak bych si přála rodit, a šlo vidět, že je moc ráda, že nechci automaticky znovu CS.

Jinak jizvu jsem za celý porod vůbec necítila, malá se narodila po necelých čtyřech hodinách od první větší kontrakce, moc ti přeju, ať vše dopadne tak, jak si přeješ 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková