Porod do vany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
12.5.12 21:57
@Hana89 píše:
Aha takhle hm… to je pravda :kytka: no nic tak uvidím,chci bud vanu,nebo ten vak takovej s kuličkama :lol: kozu vubec :lol: :roll:

Od kozy se drž dál, to rozhodně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.5.12 21:59

jak pisou holky: jsou urcite komplikace, pri kterych je porod do vody kontraindikovan, a nekomu ta voda neni prijemna. Kdyz uz tam vlezes, tak muzes vylezt, ale zase ze by si stridala vodu a chozeni to zas nejde.

epidural mozny neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.5.12 22:03

:lol: tak to bych si tak chtěla naplánovat aspoň jeden z mých NĚKOLIKA porodů. Člověk míní,příroda ......
Abys na tý koze (dnes pohodlné porodní lúžkoposteli) nakonec neskončila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.5.12 22:04

@Hana89 jj, od kozy dale. Treba ti bude prijemna voda i jen na uvolneni, me to hdone ulevilo. Take je dobre aby ta vana mela hodne opernych bodu, ja jsem dost vyuzila satek co visel ze stropu.

mel by s tebou nekdo byt, samotnou te ve vode nenechaj, a chlap je pak i dobrej na drzeni nebo, kdyby jsi pak musela ven

vysetreni a monitorovani plodu jde normalne ve vode.

a ten pocit, kdyz k tobe plave miminko je nadhernej, ja si vylovila vodnicka ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.5.12 22:09

No kozu neeee postel ok možná :mrgreen: a bude tam semnou manžel takže vana teda moc nehrozí že by sem tam porodila :nevim: :roll: neva aspon vím o tom neake info, :kytka: no jo naplanovat to nejde ale ja chci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
12.5.12 22:12

Ve vaně jsem sice přímo nerodila, ale trávila jsem v ní podstatnou část 1. doby porodní. Bylo to příjemné, kontrakce se mi ve vodě zdály snesitelnější než na suchu. Ale samotný porod si v ní představit neumím, jsem hodně malá a neměla bych se tam jak zapřít. Navíc už jsem byla ke konci dost vyčerpaná, takže jsem byla ráda na suchu, kde ke mně měl lepší přístup personál, zvedající, držící a spolutlačící manžel :mrgreen: , a kde jsem si mohla sem tam odpočinout na lůžku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.5.12 22:18

@Hana89 jestli bude s tebou muz, tak ta vana je mozna, spis kdyby si jela bez doprovodu,tak te nemuzou nechat bez dozoru a nemivaji kapacitu na to, aby s tebou nekdo byl nonstop.

@opinka ja jsem taky hodne malinka, fakt je ze operne body mi tam moc nestacily, ten satek/lano byl super. V konecne fazi jsem tlacila ve drepu, visic za lano a manzel me drzel za paze (mela jsem pak i modriny), jiank bych se neudrzela, byla jsem dost vycerpana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eula
12.5.12 22:20

Já rodila obě děti v Brně do vody.Poprvé Obilňák 2005 - super. odruhé teď, před třemi týdny u Milouší - ještě lepší. DOPORUČUJI!!!

• Citovat
  • Upravit
8645
12.5.12 22:26

Ahojky, ve vaně jsem moc moc chtěla rodit svoje třetí mimčo :palec: . Měla jsem to načtený, naplánovaný, těšila jsem se na to …podmínky ideální na celé porodnici sama. Ale celý porod jsem musela chodit, jinak přestávali kontrakce. :zed: Nachodili jsme s manželem to odpoledne snad 20km :mrgreen: . Pak už jsme jen hupsla na kozu a jednou zatlačila. :*
Takže ti moc přeju at se to tobě vyplní a miminko v pohodě porodíš ve vaně. Držím palečky :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
12.5.12 22:28

ja rodila do vody v zahranici, bylo to mnohem lepsi nez prvni porod na lehatku. voda byla prijemna, ulehcila porod…ze zacatku jsem tedy mela obavy, ze tam bude plavat i sposta toho, co by tam byt nemuselo, ale byla jsem neustale ujistovana, ze je to naprosto v poradku. tady se totiz vyprazdnovani pred porodem nijak nepomaha. maleho jsem si sama vylovila :mrgreen: . porod placenty pak probihal na luzku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.5.12 22:31

Dekuju holky moc krát :pankac: :pankac: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
12.5.12 22:32

Ja sem pred odjezdem do porodky stravila hodinu ve vane, zpocatku super, ale pak uz sem tam nemohla vydrzet, takze si neumim predstavit, ze bych v ni mela rodit. Ale zas to byla klasicka vana, to je taky rozdil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.5.12 22:33

@lucie.t tady se taky nic nedava a nic se nestalo…on ten klystyr muze byt i kontraproduktivni.

ja rodila placentu do vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.5.12 23:44

U nas je 6 porodnich boxu ze 12 s vanou ale nez jsem vlezla do te vany tak uz jsem rodila a v te chvilce jsem v te vane fakt nechtela byt. Zarid si porodni box s vannou at mas tu variantu podchycenou a pak sama uvidis. Treba se to do vany vubec chtit nebude a zjistis ze je ti v ni neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.5.12 00:29

rodila jsem do vany a bylo to fajn.. na placentu jsem teda vylezla ven.. dokonce jsem s sebou ani neměla doprovod, taťulda to nestihl :lol: a když konečně přijel, bylo nádherný slyšet: „Tatínku, tady máte vašeho plaváčka“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí