Porod do vany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
13.5.12 06:30

Ahoj, chtěla jsem rodit do vany u Milosrdných v Brně. dr. na příjmu se mi to snažila rozmluvit - trochu bububu, že kdyby něco a potřebovala bych pomoct, tak se ke mě nedostanou… Ale dula mě podpořila,že se mám na Dr. vyprdnout a že pokud chci, tak to tak uděláme. Stejně jí pak končila služba.
Ale kvůli pokropčilému nálezu se mi báli dát klystýr, bez něho to do vody nejde a tak z toho sešlo…
Tím chci říct, že technicky to u Milošů možné je, asi to nemají moc rádi, ale pokud budeš dost asertivní, neměl by to být problém.
Ale ta jejich vana mi nepřijde na porod úplně ideální, je sice velká, ale chybí tam madla na chycení, není se tam moc o co opřít nebo třeba zapřít nohy, aby ti neklouzaly. V kleče by to ale šlo… byla jsem v ní část I.DP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
13.5.12 09:13

@Novire bez klistyru to do vody jde, ja tak rodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
13.5.12 09:18
@Eula píše:
Já rodila obě děti v Brně do vody.Poprvé Obilňák 2005 - super. odruhé teď, před třemi týdny u Milouší - ještě lepší. DOPORUČUJI!!!

Aha, tak Milouši se zmodernizovali a šli asi požadavkům některých rodiček vstříc. Před 2 roky do vody ještě nerodili, tak to se omluvuju za mylné info na začátku diskuze :)

• Citovat
  • Upravit
14856
13.5.12 09:29

@Novire @lucie.t jj, jde, ale v cr jsou na ten klystyr nejak moc zamereny.....ja byla taky bez klystyru, a nic se nestalo, asi jsem se dobre vyprazdnila predtim. Nicmene kdyz se stane nehoda, tak to hned vylovi, kdyz po klystyru, tak se treba taky nemusis vyprazdnit uplne a to je pak horsi.

ono se jim do toho taky moc nechce, pac to pro ne neni tak pohodlny a chce to mit s tim taky nejaky zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
13.5.12 09:29

Lucko, ale to nebylo v ČR, že?

Nevím, možná na to jsou nějaké směrnice, ale bez klystýru mě do vody prostě pustit nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
13.5.12 10:53

@suik jj urcite to bude pohodlnost, kdyz se chce, vsechno jde. klystyr, nastrih a dalsi, zadne zbytecne prostoje :roll:
@Novire ne nebylo to v CR, ja jen ze to jde, pripadna nehoda se vylovi, ale to se proste musi chtit

Příspěvek upraven 13.05.12 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.5.12 11:56

mě taky nechtěli pustit bez klystýru, ale já celé těhotenství trpěla zácpou, tak jsem se vyloženě těšila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí