Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den,
nevíte někdo prosím, jestli je možné rodit ve FN Lochotín v Plzni do vody? Na netu nemají o tom žádné info, ale na obrázcích vana je.
Díky za odpovědi.
@zumari rodila jsem tam před 5týdny a myslím že vana je tam jen na uvolnovací koupel před porodem ![]()
V Plzni se rodit do vody nedá, je tam super obrvana, můžeš tam být celou dobu, ale jen než se jde tlačit.
Já se v ní ráchala tak dvě hodiny nejhorších kontrakcí, krásně jsem se tam otevřela, pak sem teda měla co dělat dojít ty čtyři metry ke koze, ale musela jsem…
Lochotín není na alternativy připravený..je to velkovýrobna a všechno musí být rychle hotové.. ![]()
@evullina
Byla jsi spokojená? Od kámošek co tam rodily nic moc dobré ohlasy…
štve mě, že porod do vody je možný jen u Prahy nebo prostě daleko…
![]()
@zumari byla jsem spokojená maximálně! laktační sestry moc ochotný…a vubec vše v pohodě…a to jsem měla velký obavy, protože jsem taky slyšela dost negace…a měsíc přede mnou tam rodila kamarádka a taky byla spokojená.:-) přeju hodně štěstí ![]()
Ahojky rodila jsem tam taky a byla jsem maximálně spokojená. Je to tam na úrovni a péče se vším všudy!!! To že je to velkovýrobna jsou jen kecy!!!
Já rodila v Plzni neplánovaně, protože dál už jsme nedojeli. Byla jsem maximálně spokojená - krásný pokoje, komfort, soukromý, milý sestřičky i doktoři
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.