Porod do vody FN Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
465
20.4.13 11:58

Porod do vody FN Plzeň

Dobrý den,

nevíte někdo prosím, jestli je možné rodit ve FN Lochotín v Plzni do vody? Na netu nemají o tom žádné info, ale na obrázcích vana je.

Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1590
20.4.13 12:05

@zumari rodila jsem tam před 5týdny a myslím že vana je tam jen na uvolnovací koupel před porodem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
20.4.13 12:23

V Plzni se rodit do vody nedá, je tam super obrvana, můžeš tam být celou dobu, ale jen než se jde tlačit.
Já se v ní ráchala tak dvě hodiny nejhorších kontrakcí, krásně jsem se tam otevřela, pak sem teda měla co dělat dojít ty čtyři metry ke koze, ale musela jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.4.13 13:55

Lochotín není na alternativy připravený..je to velkovýrobna a všechno musí být rychle hotové.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
20.4.13 16:25

@evullina
Byla jsi spokojená? Od kámošek co tam rodily nic moc dobré ohlasy… :evil: štve mě, že porod do vody je možný jen u Prahy nebo prostě daleko… :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
20.4.13 19:37

@zumari byla jsem spokojená maximálně! laktační sestry moc ochotný…a vubec vše v pohodě…a to jsem měla velký obavy, protože jsem taky slyšela dost negace…a měsíc přede mnou tam rodila kamarádka a taky byla spokojená.:-) přeju hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
20.4.13 20:05

@evullina
Mám ještě čas :) ale i tak děkuji moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katra11
29.5.13 22:37

Ahojky rodila jsem tam taky a byla jsem maximálně spokojená. Je to tam na úrovni a péče se vším všudy!!! To že je to velkovýrobna jsou jen kecy!!!

• Citovat
  • Upravit
ccelest
15.6.13 23:03

Já rodila v Plzni neplánovaně, protože dál už jsme nedojeli. Byla jsem maximálně spokojená - krásný pokoje, komfort, soukromý, milý sestřičky i doktoři

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková