Porod - jak dopadl:-)

199
8.4.12 11:36

porod-jak dopadl:-)

jelikož mi to jako deníček nejde uložit,pač je to krítké písnu to sem:
Tak popis mého porodu:Ve 3:45 mi rupla voda,bolesti žádný ve 4:15 bolesti do podbříškem ještě celkem ušlo.. Řekla jsem chlapovi,že aai pojedem :) A koukali jsme na bus,chtel mi zavolat sanitku,ale já chtela dojet na poslední chvíli v 5:07 jel bus. a spletli jsme si číslo,tudíž jsme museli přestupovat a já chytla šílený bolesti křížový i do podbříšku po 2min… Dojeli jsme do nemocnice kolem 5:50-5:55…nestihla jsem se pořádne asi svléknout:)))A šli jsme na sál,málem jsem odrodila malou na chodbě:-( A tak jsem šla na sál a v 6:25 byla na svete,pekne me natrhla…Bolesti byliii Auuuuuuuuuvíííís:-(( Umírala jsem,ale rychly to bylo až až :) a sešitá jsem taky byla pěkně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1058
8.4.12 11:40

Gratuluji!!! :potlesk: :kytka:
A taky tiše závidím tu rychlost, můj porod trval 18 hodin… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.4.12 11:52

PRVNÍ? TŘEBA DRUHÝ BUDE RYCHLÝ :-) JÁ HO MELA UŽ DRUHÝ :-) Doma mám 17měsíčního chlapečka .. a u nej to trvalo 4,5hod. do nemocnice jsem přijela téý za 5min 12:D pijela sem v 7:05 a malej v 7:25 byl na svete:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.4.12 12:01

Dobre! :palec: az na to natrhnuti :think:

Ja 20:00 prikezd do porodnice se slabounkym krvacenim a pidi kontrakcema. Do 21:00priprava+papiry. 21:00-22:00 sprcha, kontrakce uz silne. 22:00-22:30 monitor, 23:00 mala na svete. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.4.12 12:01

Jo a natrhla jen na jeden steh:D a prvni porod:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.4.12 12:03

krásný!!!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.4.12 12:13

závidím rychlost, já rodila 25hodin :roll: gratuluju k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
8.4.12 12:31

Gratuluji :kytka:
Hlavně že se to na sál
stihlo a že jste všichni zdraví :hug:

Můj první porod 24h od prasknutí vody,ale bolesti tak 4h a bez jedinýho stehu,druhý, rok po prvním, od zavedení vyvolávačky ani ne 6h a 2 stehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.4.12 12:37

ani ne 3 hodiny 8o a já se trápila 24 hodin(18 hodin fakt krutý bolesti) a když už mi slíbili císaře, tak si to malá rozmyslela :roll: a teda něco takovýho už nechci zažít :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
8.4.12 13:13
@Suzume píše:
Gratuluji!!! :potlesk: :kytka:
A taky tiše závidím tu rychlost, můj porod trval 18 hodin… :zed:

Můj první trval 21hodin :zed: …na podruhé jsme to zvládly za 3,5hodiny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
8.4.12 13:14
@misphulin píše:
jelikož mi to jako deníček nejde uložit,pač je to krítké písnu to sem:
Tak popis mého porodu:Ve 3:45 mi rupla voda,bolesti žádný ve 4:15 bolesti do podbříškem ještě celkem ušlo.. Řekla jsem chlapovi,že aai pojedem :) A koukali jsme na bus,chtel mi zavolat sanitku,ale já chtela dojet na poslední chvíli v 5:07 jel bus. a spletli jsme si číslo,tudíž jsme museli přestupovat a já chytla šílený bolesti křížový i do podbříšku po 2min… Dojeli jsme do nemocnice kolem 5:50-5:55…nestihla jsem se pořádne asi svléknout:)))A šli jsme na sál,málem jsem odrodila malou na chodbě:-( A tak jsem šla na sál a v 6:25 byla na svete,pekne me natrhla…Bolesti byliii Auuuuuuuuuvíííís:-(( Umírala jsem,ale rychly to bylo až až :) a sešitá jsem taky byla pěkně..

Gratuluji a obdivuji…k porodu busem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.4.12 13:33

Wooow, jet do porodnice busem :potlesk: Krásný rychlý porod, moc gratulji k miminku. My zvládly první porod za 6 hodin, z toho v nemocnici 3 hodky … ani přípravu mi nestihli udělat, jak jsme je překvapila :mrgreen: tak doufám, že až někdy bude podruhé, že to bude stejný sešup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
8.4.12 13:37

Téda,tak to jsi měla fakt rychlý porod! :potlesk: Já rodila necelých 9h,přišlo mi to jako věčnost,ale teď mi to nepřijde tak hrozné,docela i rychlý,když čtu,jak dlouho rodily jiné holky..Tak u mě,v 6h ráno jsem se vzbudila s mírnými kontrakcemi po 5minutách,po 7h už to bylo po 2-5minutách a kontrakce sílily a sílily,docela to doost bolelo,ani nesnídat jsem se skoro nemohla,furt jsem se kroutila,no rodiče mě odvezli do porodnice,tam jsme byli tak kolem půl 10,rovnou na sál,protože jsem byla otevřená na 4cm,kontrakce stále po těch 2-5minutách,malá byla na světě ve 14.45,docela dost mě potrhala,měla hodně velkou hlavičku(38cm)a taky byla velká(4050g)takže mě hodně šili,ale teď už na to myslím jen s úsměvem a ani mi to vůbec nepřijde,když tu teď vidím kolem sebe pobíhat svoji milovanou kočičku Janičku,určitě to za to stálo :* :*

Příspěvek upraven 08.04.12 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
8.4.12 13:40

To jsem popletla,jako počítám že od prvních kontrakcí jsem porodila za těch necelých 9h,jinak jako samotný porod to bylo daleko kratší,na sál mě odvezli někdy kolem 11h a malá se narodila ve 14.45,takže jsem vlastně rodila necelé 4h,což je vlastně rychlovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.4.12 15:09

Tak to je moje Sárinka-:-) Mno jo v autobse to bylo krutý,myslela jsem,že je se mnou amen :DA jinak děkuji moocinky moc!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí