Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda maminy,
tak jak to vypadá s naplněním porodnic v říjnu v Brně
![]()
A kam máte v plánu jít rodit? ![]()
Ahoj, rodila jsem v červenci u Milosrdných a v pohodě. Žádný luxus, ale ani žádný problém, díky tomu, že je to menší porodnice, je to osobitější prostředí a mají na tebe čas i poté na šestinedělí, když potřebuješ poradit apod. v Bohunicích jsem byla jen jednou - na předporodním vyšetření, v prenatální poradně - a už nikdy více (a to jsem tam původně chtěla rodit, ale tak bolestivé vyšetření a poté několikadenní bolest břicha bych nepřála ani úhlavnímu nepříteli), byl to pro mne popud změnit poradnu a také uvažované místo porodu. Monitory u milosrdných a následná kontrola super. Usměvavý personál, měl čas, vše vysvětlil, v poho. ![]()
Taky jsem rodila v červnu u Milosrdných a nešla bych už nikam jinam. Naprostá spokojenost, vynikající přístup všech zdravotníků, ochota pomoci … prostě paráda. Taky jsem původně chtěla jít do Bohunic, ale nevzali mě do poradny měsíc před porodem a dneska jsem fakt ráda, že jsem se tam nedostala. ![]()
No já se právě tak ptám…
Jak to s náma rodičkama vypadá… V lednu bylo plno a né všude brali… My teda máme v plánu Obilňák.. Rodila jsem tam před rokem a půl a byla jsem maximálně spokojená ![]()
A v říjnu kdy?
Ahojky,
my máme termín 23.10. a taky plánujeme do Bohunic. Sestra tam rodila obě děti, byla jsem s ní u porodu a přístup i klinika perfektní, mohu jen doporučit ![]()
zacinam se Bohunic desit, meli jsme jit dvakrat (v ramci predporodniho kurzu) na prohlidku a dvakrat meli uzavreny prijem a plno ![]()
Susan fakt? Tak to mě děsí, to abysme se tam nahlásili co nejdříve…
Tak já jdu do Bohunic a to už zítra na plánovaný císař, jsem zvědavá ale rozhodně chci jít tam. Líbí se mi prostředí, doktoři, sestřičky a zatím jsem slyšela jen samou chválu. Prvně jsem chtěla jít na obilnák, ale představa že bych měla na pokoji romku bych popravdě nepřežila. A do Bohunic oni nechodí - asi je to pro ně daleko. To je můj hlavní důvod proč bych nešla na obilnák jinak je určitě super a lepší než Bohunice ( aspon podle mě ).