Porod s hemoroidy

1342
10.2.13 19:18

porod s hemoroidy

Ahoj, jsem v 38 tt a udělaly se mi obrovské vnější hemoroidy. Mám noční můru z toho, jak s nimi budu rodit, když i teď tak hrozně bolí a nemůžu se málem ani hnout. Vím, že při porodu nebudu asi tuhle bolest vnímat, ale chtěla jsem se zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenost. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
190
10.2.13 19:24

Já i s hemoroidy rodila přirozeně, nikdo to nijak neřešil. Při porodu to bude to poslední co by tě trápilo, ale po porodu se mi to hojilo skoro půl roku. A bylo to vcelku peklo…
Nechci tě strašit, třeba ti to po porodu zmizí samo v tichosti, ne každému to pak dělá takové problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.2.13 19:25

Nech si napsat detralex a porid si vrbovou kůru, nezmizí asi, ale nebudou tak citlivé a kůže a cévy se zpevni. Švagrová po porodu měla u zadku " kladelko" a museli ji to spravovat. Jak to bylo oslabené, tak to vypadlo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
10.2.13 19:49

Ahoj dubová kůra je určitě super, je i gel z dubové kůry a taky jsem měla v porodnici vlhčený toaletní papír s dubovou kůrou (protože bych asi normální po porodu nepřežila) Rodila jsem přirozeně a opravdu to bylo to poslední na co jsem myslela! :lol: Ještě mi gyndař napsal Preparin H mast, která zmírňuje bolest a svědění, za tu jsem byla velmi ráda. Léčila jsem se asi 3 měsíce po porodu… ale co naděláš, že. :nevim: Dá se zvládnout. :hug: Ten vlhký toaleťák to hodně ulehčí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
10.2.13 20:00

Taky tak, bylo to to posledni, co me napadlo. Pak jsme to resily i s mou spolunocleznici a ta taktez naprosto nevedela, ze hemeroidy ma :D Me se to teda spravilo po porodu celkem rychle, tak do sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.2.13 20:39

Tak to vám závidím, že jste to při porodu neřešili. Mě tak strašně bolely, že jsem nemohla ani pořádně tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
10.2.13 20:40

Ja ho mela taky a pri porodu sem si ho jeste vic vytlacila, mazala sem dubovou kurou, koupila cipky, nejvic mi pomohla studena voda a potom jej zatlacit, boli to je to hrozny, spatne sem spala ale do mesice se vsevratilo zpatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
19.2.13 13:02

Ja jsem si hemweroid „udelala“ uz behem prvniho tehotenstvi, mela jsem desny zacpy..pri porodu jsme o tom ale fakt nevedela..zlepsily se, ale nezmizly uplne, pri druhem tehotenstvi opet vylezly..a pri tlaceni mi pekne vylezly..nemohla jsem sedet pak ani a predku ani na zadku :-) dost to bolelo, doma jsem furt mazala dubovou kurou a ledovala, to pomohlo snad nejvic, led z lednicky a pridrzet co nejdyl to vydrzis a pak ostrikavat ledovou sprchou..ono se to stahne, ale nepocitej hned…v nejhorsim pripade muzes skoncit na operaci, otazka je, co je lepsi..ja na ni nebyla, nikdo to neresil, ale musim rict, ze o nich porad vim, a to jsem rok a pul od druhyho porodu..ale jde to..jen kdyz mam nekdy zacpu, tak zas vylezou..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí